Zwangerschap aankondigen met een persoonlijke kaart

Je wilt natuurlijk op een speciale wijze je zwangerschap aankondigen. Zwanger worden is namelijk een hele speciale gebeurtenis en wordt niet voor niets een wondertje genoemd. Misschien is het je heel snel gelukt om zwanger te worden, maar het kan ook zijn dat je ondertussen al een hele reis hebt afgelegd. Zoals maanden van proberen, IVF en veel teleurstellingen. Ontdekken dat je zwanger bent is dan altijd een prachtig moment. Of het nu je eerste kindje is of je 2de, 3de of 4de: het is en blijft ontzettend speciaal.

Wil je op een unieke manier je zwangerschap aankondigen? Wat dacht je van een mooie kaart? Deze kaart kun je sturen naar de trotse (toekomstige) opa’s en oma’s, ooms en tantes en je vrienden en vriendinnen. Wat zullen ze verrast opkijken als ze jouw kaartje in de brievenbus vinden! Zie je het al voor je? Allereerst vragen ze zich af wie hun een kaartje heeft gestuurd. Vervolgens zien ze de voorkant en zullen ze de wenkbrauwen fronsen. Als ze hierna je bericht lezen zullen ze het uitroepen van blijdschap en waarschijnlijk snel de telefoon oppakken! Dit moment is toch ook goud waard? Maak dus snel je unieke boodschap aan bij Kaartje2go. En je hoeft niet lang te wachten, als je de kaart voor 20.00 maakt, ligt deze de volgende dag al in de brievenbus!

zwangerschap aankondigen

Zwangerschap aankondigen met veel enthousiasme

Zijn jullie helemaal blij en willen jullie het van de daken schreeuwen? Hier hebben we een passende kaart voor! Deze kaart knalt van de kleuren en laat zien hoe enthousiast jullie zijn om snel alle spulletjes in te slaan. Jullie zijn helemaal klaar voor deze nieuwe mijlpaal!

zwangerschap aankondiging

Prachtige ingetogen kaarten

Maak het moment heel bijzonder en zeg het met een ingetogen kaart die beladen is met emoties. Denk bijvoorbeeld aan een kaart met een afbeelding van een ongeboren kindje verwerkt in een mooi hartje. Deze kaart straalt uit hoeveel liefde jullie nu al voelen voor dit kleine ukkie in de buik.

zwangerschap aankondigen

Een andere prachtige ingetogen kaart in onderstaande kaart. Het ontwerp is met linnen wat de kaart extra speciaal maakt en een zekere klasse geeft. zwangerschap aankondigen

Houd het nog even spannend

Voer de spanning nog verder op door nog niet meteen te verklappen dat jullie in blijde verwachting zijn. De vlindertjes op de voorkant leiden de ontvanger van de kaart naar het geweldige nieuws dat binnenin de kaart staat. De tekst kunnen jullie helemaal zelf bedenken.

zwangerschap aankondigen

Wanneer vertellen dat je zwanger bent?

Wanneer kun je het beste je zwangerschap aankondigen? Meestal vertellen vrouwen die zwanger zijn dit nog niet in de eerste weken. De kans dat er iets mis gaat is nog redelijk groot, zeker wanneer het vruchtje nog niet is ingenesteld. Vanaf de 8 weken zakt de kans op een miskraam al aanzienlijk. Dit kan een moment zijn om je familie in te lichten. In de meeste gevallen vertellen vrouwen pas na 12 weken dat ze zwanger zijn. Op dat moment is de kans dat er iets mis gaat nog maar heel erg klein en kun je zonder zorgen genieten van de rest van je zwangerschap!

zwangerschap aankondiging

Geboortekaartjes bij Kaartje2go

Ben je door de 40 weken van je zwangerschap gekomen en is het moment aangebroken dat je eindelijk je kindje in je armen kunt nemen? Bij Kaartje2go hebben we ook prachtige geboortekaartjes. Jullie kunnen kiezen voor een kaart met afbeeldingen en tekst of kies ervoor om al meteen een foto erop te zetten van jullie kleine uk!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart