Roze of blauw? Verstuur de aanstaande moeder een leuke kaart met Kaartje2Go!

Roze of blauw, dat is altijd de vraag als er iemand zwanger is. Iedereen leeft mee en is reuze nieuwsgierig naar het geslacht van de baby. Vaak willen de aanstaande ouders dit nog even voor zichzelf houden en het geslacht op een speciale manier bekendmaken. Maar als je de ouders in spe graag wilt feliciteren met de zwangerschap, hebben wij een leuke selectie kaarten in roze en blauw!

roze of blauwBeschuit met blauwe en roze muisjes, leuk toch? Op deze manier kun je de aanstaande ouders van harte feliciteren met de zwangerschap.

roze of blauwMet deze kaart maak je meteen duidelijk dat je super enthousiast bent over de zwangerschap! De kaart is ontworpen in roze en blauw met felicitaties op de voorzijde natuurlijk.

Een zwangerschap is nooit vanzelfsprekend, het ene stel is binnen no time zwanger en anderen moeten soms jarenlang wachten op een zwangerschap. Alle reden dus om daar uitgebreid aandacht aan te besteden, en dat begint met een leuk kaartje!

Roze of blauw, tja wat wordt het nou…

Om iemand te feliciteren met de zwangerschap heeft Kaartje2go ruime keuze uit felicitatiekaarten, met foto of mooie tekst, heel uitbundig of juist sober. Voor ieder wat wils, en u kunt het ontwerp altijd nog aanpassen naar uw eigen smaak. Weet u het geslacht van de baby nog niet, dan kunt u voor een kaart in naturel tinten gaan zoals bijvoorbeeld geel of mint groen. Maar als u ook zo dol bent op die echte babykleuren, dan kiest u gewoon voor een kaart in roze en blauw. Tip: voeg een leuk paar kleine witte sokjes toe!

Maak uw kaartje vandaag nog

Met Kaartje2go kunt u meteen aan de slag om dat leuke kaartje in roze en blauw te maken. De aanstaande ouders zullen blij verrast zijn om zo n originele felicitatie kaart te mogen ontvangen.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart