Net zwanger? Feliciteer de aanstaande ouders maar gauw!

Een zwangerschap is voor velen een groot moment van blijdschap. Zeker wanneer de eerste weken voorbij zijn, alles er goed en gezond uitziet en je eindelijk het nieuws van de daken mag schreeuwen. Je bent zwanger! Als goede vriend of vriendin, zus of broer, neef of nicht, ben je natuurlijk hartstikke blij voor de aanstaande ouders. Wat een ontzettend leuk nieuws! Daar wil je ze graag op een leuke manier mee feliciteren. Een kaartje is daarvoor een hele leuke manier. Veel persoonlijker dan een appje of een like, maar zo gepiept. Zo feliciteer jij een zwanger stel snel en makkelijk met een leuke en persoonlijke kaart. Zie je door de kaartenbomen het bos niet meer? Niet getreurd, wij hebben namelijk alvast wat leuke opties voor je uitgezocht. Zit daar nu niets tussen, dan kun je altijd zelf even verder neuzen tussen de Felicitatiekaarten. Nieuwsgierig geworden naar al het moois? Kijk dan maar eens gauw mee!

Kriebels

Een zwangere aanstaande mama heeft ineens allerlei kriebels in haar buik. Van spanning, van verwachting en straks ook van een klein mensje dat aan het groeien is. Een zwangerschap is op verschillende manieren spannend, maar ook ontzettend leuk. Dus geniet ervan. et is namelijk ontzettend gaaf om zwanger te zijn. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Boy or girl?

Nu zit de baby nog in de buik van de aanstaande mama, maar over pakweg 9 maanden komt er een kindje op aarde. Zal het een meisje of een jongetje worden? Niets is nu nog zeker, ook voor de aanstaande ouders niet. Jongen of meisje, dit  kindje is meer dan gewenst en zal overladen worden met liefde. Wat een geweldig nieuws, dat jullie zwanger zijn! De aanstaande ouders zijn dolgelukkig en jij bent ontzettend blij voor ze. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! 

Het avontuur begint

Zwanger zijn is hartstikke leuk, maar ook hartstikke spannend. Met een zwangerschap en straks een pasgeboren baby staan meteen allerlei nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor de deur. Je weet zeker dat de aanstaande ouders er helemaal klaar voor zijn. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap. And so the adventure begins!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart