Een felicitatie voor een kersverse opa en oma

Een baby is op zich al een klein wonder, en een grandioos feest. Maar het is minstens zo leuk wanneer mensen die je kent met de komst van de kleine veranderen in grootouders! Of nog beter, in opa en oma. Zo’n eerste kleinkind, zo’n gebeurtenis is een bijzondere mijlpaal in iemands leven en moet gevierd worden. Dan is het natuurlijk hartstikke lief en leuk om de kersverse grootouders te feliciteren. Hoe doe je dat? Nou, met een mooie en leuke kaart van Kaartje2Go, bijvoorbeeld! Zo tover je gegarandeerd een nog grotere glimlach op het gezicht van het stel. We hebben een aantal kaartjes voor je geselecteerd, kijk maar gauw mee!

Ouderwets gezellig

Leuke kaart met het klassieke plaatje van opa en oma, met een kleinkind op schoot. Doordat de kaart voorzien is van een prachtige gedetailleerde illustratie, straalt hij veel liefde en gezelligheid uit. Dit kleinkind gaat het zeker naar zijn zin hebben bij zijn of haar opa en oma. Want bij opa en oma is het altijd gezellig, en dat lijkt deze kaart ook te vertellen. Een mooie kaart om grootouders mee te feliciteren. Deze mooie kaart is ook verkrijgbaar in het paars.

opa en oma geworden

Een speen voor opa en oma

Haal de speen maar vast van de rommelzolder. Want gegarandeerd dat opa en oma een keer zullen gaan oppassen op de kleine. En die trekt natuurlijk om de haverklap zijn snavel open, om de aanwezigen om aandacht te vragen. Maar het maakt opa en oma niet zo veel uit. Ze zullen dolblij zijn met hun kleinkind. Feliciteer ze daarom met deze leuke kaart. Een simpele illustratie van een speen met een gouden randje en wat lieve woorden, meer is er eigenlijk niet nodig voor een leuke kaart. Dus waar wacht je nog op?

opa en oma hoera

Soort van rebus

Ra, ra, ra, wat gebeurt er wanneer kinderen van ouders zelf kinderen krijgen? Die worden dan vader en moeder. En die ouders? Die veranderen plotsklaps in opa en oma. En dat is toch wel een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Feliciteer daarom de nieuwe opa en oma met deze mooie moderne kaart. Deze grafisch vormgegeven kaart is mooi rood (en dat is zeker niet lelijk), en heeft een vleugje humor in de vorm van een soort van rebus. Harstikke leuk om te sturen en om te krijgen en ook nog eens geinig. Wat wil een mens nog meer?

opa en oma pa ma kaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart