Bekende zwanger? Stuur een leuke felicitatie voor een zwangerschap!

Wanneer een zwangerschap bekend gemaakt is, is dit een mooi en bijzonder moment. Het is een moment van blijdschap en liefde. Er is een kindje op komst! Dat is toch wel heel speciaal en echt iets om blij van te worden. Het gelukkige stel kan hun geluk haast niet op bij het vooruitzicht straks een kleine baby te verwelkomen. Jij bent natuurlijk echt hartstikke blij voor ze. Dit wil je graag laten blijken op een leuke en persoonlijke manier. Je kunt een appje sturen, maar dat voelt toch niet helemaal goed. Wat dacht je dan van een leuk kaartje om je felicitatie voor een zwangerschap over te brengen? Dat kan iedereen waarderen. We hebben een aantal hele leuke kaartjes voor je verzameld. Kijk je gauw mee?

Kriebels!

Die kriebels in de buik zijn nu nog kriebels van geluk, maar over een tijdje niet meer. Want dan zweeft er een kleine baby rond, die zich af en toe een ongeluk schopt. Wat een vooruitzicht voor een leuk stel. Van harte gefeliciteerd met dit fantastische nieuws, jullie zijn zwanger!

Lekker puzzelen!

Wat een geweldig nieuws is het, te horen dat een stel zwanger is! De kleine is er nog lang niet, maar met deze kaart als felicitatie voor een zwangerschap hoeft niemand zich in de tussentijd te vervelen. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

felicitatie voor een zwangerschap

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart