Baby op komst?Feliciteer de aanstaande ouders met een mooie kaart!

Hoera er is een baby op komst! Wat is het toch altijd weer geweldig om te horen dat er in de familie of vriendenkring weer een kleintje in aantocht is. Feliciteer de aanstaande papa en mama met een leuke kaart, zo kunt u hen laten weten dat u ook heel enthousiast bent over de zwangerschap en met het stel meeleeft. Want pril geluk is toch het mooiste wat er bestaat?

Hieronder geven wij u een aantal voorbeelden van mooie kaarten die u de aanstaande ouders kunt sturen.

baby op komstWat is hij leuk he? Deze vrolijke rode kaart met stippen. Bij het zien van deze kaart worden de aanstaande ouders vast heel blij, niet alleen om de kaart maar ook omdat je aan ze denkt! Schrijf er een lieve tekst op en voeg mini babysokjes toe als je ze toch al een klein cadeautje wilt geven.

baby op komstBovenstaande tekst is juist heel eenvoudig uitgevoerd, maar de tekst zal de aanstaande ouders zeker raken. Aan een mooie kaart als deze hoef je nog maar weinig toe te voegen.

baby op komstBovenstaand zie je een heel leuk kaartje van een jonge aanstaande moeder die de babykleertjes aan de waslijn hangt. Het leuke van deze kaart is dat je hem kunt aanpassen aan de persoon, je kunt kiezen uit de blonde moeder een brunette en een moeder met een donkere huidskleur. Op deze manier kun je altijd een goede keuze maken en past de kaart ook echt bij de aanstaande moeder.

Baby op komst…stuur een kaartje!

Een zwangerschap is toch altijd weer een wonder. Des te meer reden om het te vieren met de aanstaande ouders. En dat vieren begint natuurlijk met een heel lief kaartje. Met ons ruime aanbod vindt u altijd wel een kaart die u aanspreekt. Al enthousiast geworden bij het zien van deze leuke zwangerschapskaarten? U kunt meteen aan de slag met Kaartje2go!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart