Een baby op komst? 3x de leukste felicitaties!

Wat een geweldig nieuws, zeg! Je hebt net gehoord dat een bevriend stel zwanger is. Er is daadwerkelijk een baby op komst. En nu het hoge woord eruit is, sta jij te popelen om jouw felicitatie over te brengen. Want je bent natuurlijk helemaal in de wolken, net als zij. Zoiets gebeurt nu eenmaal niet iedere dag. Voor zo’n moment wil je een bijzonder mooi kaartje sturen om jouw gelukswensen goed over te brengen. Dat kan, gelukkig! Omdat je wellicht door al dat moois de kaarten…eh, bomen niet meer door het bos ziet, hebben wij alvast een kleine selectie voor je gemaakt van de mooiste felicitatiekaartjes. Zo kun je binnen een mum van tijd jouw kaartje versturen en ligt ‘ie de volgende dag al bij het gelukkige stel op de deurmat. Klinkt goed, he? Kijk maar gauw mee!

Schattige silhouetjes

De baby is er nog niet, maar komt er al wel aan. En gauw, veel eerder dan je denkt, is je spruit alweer wat groter en lijkt hij of zij al meer op de schattige kindertjes op deze vrolijke kaart. Er komt nog zo veel moois aan, lijkt de kaart uit te stralen. Zo veel mooie herinneringen en momenten met jullie kleine. Maar voor nu, gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Wat een fantastisch nieuws!

felicitatie zwanger silhouet geel 5r

Zwart-wit maar zo hip

Zwart-wit hoeft absoluut niet saai en degelijk te zijn. Integendeel, zo bewijst deze vrolijke kaart maar eens. De krijtbord tekeningen tegen de zwzarte achtergrond springen er goed uit, en geven de kaart een speels en vrolijk karakter. Op de kaart zijn items getekend waar het zwangere stel binnenkort veel mee te maken krijgt. Voor nu is het echter nog genieten van een hele bijzondere tijd tot het kindje er dan eindelijk is. Gefeliciteerd!

zwanger felicitatie tekeningen

Een felicitatie voor jou

Dit vrolijke kaartje maakt weinig woorden vuil aan het nieuws. Er is een baby op komst, en dat is geweldig! Gefeliciteerd met dit fantastische nieuws. Dit vrolijke kaartje bewijst dat leuk ook gewoon heel simpel kan zijn. Een simpele boodschap, maar met een groots effect. Wat zullen de papa en mama in wording hier blij mee zijn!

felicitatie zwanger

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart