Zomaar een kaartje, wie wordt daar nu niet vrolijk van?

Zomaar een kaartje, wie wordt daar nu niet vrolijk van? Goede vraag, al zeggen we het zelf. Want iedereen wordt blij van een kaartje dat zomaar ineens in zijn of haar brievenbus zit. Een kaartje voelt al snel heel persoonlijk. Iemand heeft aan je gedacht en de moeite genomen een kaartje te sturen. Een echt kaartje, dat je kunt vasthouden met je beide handen, en geen appje of sms’je. Voelt toch net even anders. Je voelt je geliefd en gewaardeerd. En ook bijzonder. Je krijgt meteen een grote glimlach op je gezicht, want je vindt het echt hartstikke leuk dat je dit kaartje hebt gekregen. Wil jij nu ook iemand op een leuke manier verrassen? Stuur eens zomaar een kaartje. Weet je niet zo goed welke en zie je door de vele bomen het bos niet meer? Niet getreurd, want wij hebben alvast een aantal leuke kaartjes voor je uitgezocht. Daar zit vast wel wat tussen. Kijk je gauw mee?

Let The Sun Shine In!

Het gure weer is bijna voorbij, dus tijd om de zon binnen te laten! Letterlijk en figuurlijk, want met dit zonnige kaartje stuur jij alvast wat zonnestralen iemand anders kant op. Aan de binnenzijde is ruimte voor een persoonlijke boodschap. Misschien gaan jullie samen erop uit en iets leuks doen, of heeft de ontvanger eventjes een oppepper nodig. Wat de reden ook is, zomaar een kaartje kan altijd en met deze vrolijke versie tover jij gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Laat die zon maar schijnen!

Zomaar een compliment

We kunnen allemaal af en toe best even een complimentje gebruiken. Natuurlijk kun je zo’n compliment ook in een appje zetten, maar het voelt net wat specialer en oprechter wanneer je een kaartje stuur. Zoals deze stoere, maar lieve kaart met Wonder Woman illustratie. Zij is misschien een superheld, maar jij bent er een in je eigen recht. Stuur dit kaartje naar iemand de je bewonder, naar jouw heldin. Dit kan je moeder, oma of een goede vriend of vriendin zijn. Wedden dat hij of zij dit zeker waardeert? Ik vind je super!zomaar een kaartje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart