Zware tijd? Steun iemand met een ‘sterkte’ kaart!

We zitten allemaal wel eens even in de put. Dat hoort er nu eenmaal bij, en dat is helemaal niet erg. Maar soms gaat het voor langere tijd echt even niet zo lekker. Dan is uit bed komen al moeilijk. Wat is het dan fijn om steun en liefde te krijgen van de mensen van wie je houdt. Het neemt misschien niet alle nare gevoelens weg, maar kan er wel voor zorgen dat iemand enorm opbeurt. Ken je iemand in jouw omgeving die een moeilijke tijd doormaakt, of iets heel heftigs heeft meegemaakt? Waar wacht je dan nog op? Stuur diegene een lieve sterkte kaart om jouw steun en liefde aan hem of haar te geven.

De wereld op z’n kop

Een heftige gebeurtenis kan je hele wereld op z’n kop zetten. Zo erg zelfs dat je daar behoorlijk lang ondersteboven van kan zijn en er last van kan hebben. Dan is het hartstikke fijn om te weten dat mensen aan je denken, en dat zij laten weten te snappen dat je het even moeilijk hebt.

sterkte kaart de wereld op zijn kop

Sterkte

Wanneer je even niet zo lekker in je vel zit, en door een diep dal gaat, is het fijn om te weten dat je op mensen kunt rekenen. Om even uit te huilen, je verhaal te doen, maar ook om lekker bij te kletsen en te lachen. Zo kun je alle zorgen ook even los laten. Laat weten dat jouw vrienden altijd op je kunnen rekenen met dit lieve kaartje, dat je stuurt om iemand veel sterkte te wensen. Call me when you need me, bij mij ben je altijd welkom.

sterkte kaart call me

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart