Zomaar een kaartje kan altijd!

Het is jammer dat veel mensen niet meer de kleine moeite nemen om een kaartje te sturen. Terwijl het echt binnen een mum van tijd gepiept is. Toch jammer, want wel iedereen vindt het leuk om een kaartje te ontvangen. Laten we daarom hier dit jaar verandering in brengen, en weer meer kaartjes sturen. Jij ook. En dat hoeft heus niet alleen bij een bijzondere gelegenheid, zoals een verjaardag of een huwelijk. Hoe leuk zou het zijn als iedereen elkaar gewoon zomaar weer een kaartje zou sturen? Niet omdat het moet, maar omdat het kan? Daarom hier de leukste kaartjes om zomaar te versturen, want dat kan altijd! Kijk maar gauw mee.

Een knuffel van papier

Ken je iemand die wel een dikke knuffel verdient, maar die je helaas te weinig ziet? Stuur eens een mooi kaartje, dat zegt al veel. Een papieren knuffel is natuurlijk niet hetzelfde als een echte knuffel, maar je laat zo wel op een leuke en lieve manier weten dat je aan iemand denkt. En wanneer de ontvanger dit kaartje in zijn of haar brievenbus vindt, wordt ‘ie daar vast warm van vanbinnen. zomaar papieren knuffel

Zomaar zo veel beestjes

Een stoere en speelse kaart om te laten weten dat je aan iemand denkt. Maar deze kaart is meteen ook een uitnodiging om bij te praten. What’s bugging you? Waar zit je mee? Kom eens langs dan hebben we het er samen over. Zo kun je meteen een afspraak maken om lekker bij te kletsen. Want er kunnen veel dingen besproken worden over WhatsApp, maar er gaat niets boven elkaar in het echt zien.

zomaar een kaartje whats bugging you

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart