Een vriendschap kaart om je vriendschap mee te vieren!

Stuur ook eens een vriendschap kaart naar je beste maatje! Jullie zijn immers al sinds de kleuterschool vrienden. Al van jongs af aan waren jullie praktisch onafscheidelijk. Jullie hebben samen zo veel meegemaakt, en elkaar door dik en dun gesteund. Gelachen en gehuild en gefeest, maar vooral geleefd. Je houdt van je beste vriend(in) en wilt diegene graag laten zien dat je zo ontzettend blij bent om hem of haar als vriend(in) te hebben. En jullie zijn echt al vet lang vrienden! Misschien heb je zelfs  een jubileum? Dan is het echt een ontzettend leuk idee om een keer een ‘Vriendschap’ kaart te sturen. Een hartstikke leuke verassing in de brievenbus voor je beste vriend(in) en een leuke manier om iemand te laten weten dat je blij met ze bent, en ze enorm waardeert.

Een mooie vriendschap kaart maak je snel met Kaartje2Go

Bij Kaartje2Go hebben we een brede keus aan verschillende soorten kaarten, ook voor jullie ‘Vriendschap’ jubileum. Jullie hebben natuurlijk een heel leven aan beeldmateriaal van jullie tijd samen. Van peuterspeelzaal tot universiteit, samen hebben jullie hartstikke veel meegemaakt en ongelooflijk veel lol gehad. Hartstikke leuk om dan een vriendschap kaart met een persoonlijke foto te versturen. Kies een paar van jullie mooiste en grappigste momenten uit, voor een speels effect. Dat maakt je kaart uniek en origineel en helemaal van jullie. De kaart kan je verder nog personaliseren met kaders en een eigen tekst. Helemaal zoals jij wilt!

collage vriendschap kaart

Zeg het met een mooie tekst!

Houden jij en je bestie van quotes? Dan is een kaart met een mooie frisse typografie en toffe spreuk op jullie lijf geschreven. Kies er een die bij jullie vriendschap past, of die het beste verwoordt hoe jij over je vriend(in) denkt, en knal ‘m op de post! Wedden dat je bij je beste vriend(in) een grote glimlach op het gezicht tovert? Die vriendschap van jullie houdt zo zeker nog jaren stand. Dus ga aan de slag, maak er wat moois van voor die kanjer!

vriendschapskaart true friends

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart