Stuur een kaartje naar je beste maatje!

Jouw allerbeste vriend of vriendin is mega belangrijk voor je. Hij of zij staat altijd voor je klaar en heeft je door dik en dun gesteund. En soms wil je hem of haar gewoon graag laten weten dat je aan diegene denkt. Dan wil je iemand laten weten dat je ontzettend blij bent met en dankbaar voor hun vriendschap. Maar hoe pak je dat nu aan? Het is wel een beetje gek misschien om dat in een WhatsApp’je te zeggen en zomaar voelt ook een beetje raar…Een leuk kaartje is dan de oplossing! Want met een leuke kaart kan je precies overbrengen wat je voelt, en het is ook nog eens hartstikke leuk om een kaartje te krijgen. Dus waar wacht je nog op? Zeg je maatje gedag met een van deze lieve kaartjes.

Wat een lief konijntje

Sosm heb je elkaar al even een tijdje niet meer gezien en is het moeilijk om weer contact te zoeken. Terwijl jullie het zo leuk hebben met elkaar! Dit leuke konijntje breekt het kleine hoopje ijs meteen met zijn lieve snoet. Hij zegt jouw beste vriend of vriendin lief gedag, maar laat ruimte voor jou om een persoonlijke boodschap achter te laten. Laten we weer eens afspreken! Zo is jouw vriendschap binnen no-time weer op peil.

vriendschap vriendschapskaart bunny just saying hi

Vier je vriendschap!

Je kunt het je nog als de dag van gisteren herinneren…Hoe jullie elkaar ontmoetten en hoe het meteen al dikke mik was. Maar wat vliegt de tijd! Jullie zijn nu wel wat ouder, maar nog steeds beste maatjes. En dat mag je best een beetje vieren! Op jullie vriendschap, en nog vele, vele jaren van kattekwaad en lol!

vriendschap vriendschapskaart forever friends

Hallo, leukerd!

Soms moet het er gewoon even uit. Dan wil je graag aan iemand die belangrijk voor je is laten weten hoe leuk je diegene vindt. Maar om het zomaar te zeggen is af en toe toch best spannend, ook al ken je diegene al jaren. Met dit leuke kaartje neem je de spanning weg, maar zeg je toch wat je wilt zeggen. Jij bent leuk!

vriendschap vriendschapskaart jij bent leuk

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart