Stuur eens een vriendschapskaart naar je beste vriend/vriendin!

Je houdt heel erg veel van je vrienden, omdat ze zo ontzettend leuk zijn. Af en toe mag dat ook wel eens gezegd worden. En niet in een appje, maar met een ouderwets kaartje! Dat is toch zo veel leuker? Zo laat je iemand zien moeite voor hem/haar te willen doen. Stuur daarom ook eens een vriendschapskaart naar je beste maatje! Jullie zijn immers al sinds de kleuterschool vrienden. Al van jongs af aan waren jullie praktisch onafscheidelijk. Jullie hebben samen zo veel meegemaakt, en elkaar door dik en dun gesteund. Gelachen en gehuild en gefeest, maar vooral geleefd. Je houdt van je beste vriend(in) en wilt diegene graag laten zien dat je zo ontzettend blij bent om hem of haar als vriend(in) te hebben. En jullie zijn echt al vet lang vrienden! Een vriendschapskaart is dan een hartstikke leuke verassing in de brievenbus voor je beste vriend(in) en een leuke manier om iemand te laten weten dat je blij met ze bent, en ze enorm waardeert. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Nooit zat

Goede vrienden wordt je nooit zat. Misschien dat jullie elkaar af en toe even wat lucht moeten geven, maar als jullie bij elkaar zijn is het feest al gauw weer aan. Koester zo’n vriendschap, want ze zijn zo belangrijk en mooi. Zulke vriendschap verrijkt je leven en maakt je een beter mens. Laat jouw maatje weten dat je hem of haar nooit spuugzat zal worden met deze vrolijke en grappige kaart!

Wat bof je toch!

Af en toe moet je jezelf toch even in je handjes knijpen, want wat bof je met een vriend als de jouwe. En dat mag af en  toe best eens even gezegd worden. Met dit ontzettend leuke kaartje laat jij aan je vriend of vriendin weten dat je hem of haar enorm waardeert. Have a happy day!

vriendschapskaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart