Rijbewijs behaald? Dat verdient een leuk kaartje!

Als tiener droom je ervan , het halen van je rijbewijs. Niet meer op de fiets naar de stad, nooit meer wachten op de eerste trein naar huis. Nee jij wilt je eigen auto, want dat betekent vrijheid blijheid. Ken jij iemand die keihard z’n best heeft gedaan om dat felbegeerde rijbewijs te halen? Stuur hem of haar dan een felicitatiekaartje rijbewijs.

Hieronder geven we u een paar voorbeelden van leuke felicitatiekaartjes rijbewijs.

felicitatiekaartje rijbewijsDe kaart hierboven is wel heel erg leuk, een verkeersbord met de naam van de geslaagde erop. Dit maakt de kaart net even wat persoonlijker. Wedden dat hij in de smaak valt bij de ontvanger?

felicitatiekaartje rijbewijsKostte het de geslaagde meerdere pogingen om het rijbewijs te halen? Met deze kaart laat je weten dat jij blij bent dat het nu eindelijk zover is en dat je erg trots op hem of haar bent.

felicitatiekaartje rijbewijsWat zal het leuk zijn om deze kaart te ontvangen! Feliciteer de geslaagde van harte met het behalen van zijn rijbewijs met deze stoere kaart met auto. Deze is met name geschikt voor jonge mannen die dromen van zo een snelle bak!

Felicitatiekaartje rijbewijs versturen

Het halen van je rijbewijs is een echte mijlpaal in je leven. Je hebt keihard gestudeerd voor het theorie examen en je hebt er al heel wat lessen opzitten. Dit is natuurlijk ook een heel kostbare zaak, want al die lessen zijn niet goedkoop. Misschien moest de geslaagde er zelfs een bijbaantje voor nemen.

Maar nu is hij of zij weer een stap dichterbij de onafhankelijkheid, lekker met de auto op stap of zelfs wel op vakantie! Al dat harde werken is beloond met het rijbewijs en dat verdient absoluut een felicitatie. Een felicitatiekaartje rijbewijs maakt u eenvoudig met de Kaartje2go. Ga meteen van start en verras hem met een geweldig kaartje.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart