Een nieuwe baan? Een leuke felicitatie verstuur je met Kaartje2Go!

Een nieuwe baan, die vind je vandaag de dag niet zo gemakkelijk! Veel mensen komen helaas niet zo snel meer aan de bak. Dus als er iemand in je omgeving is die na lang zoeken en na vele sollicitaties een leuke baan heeft gevonden, mag je hem of haar zeker feliciteren! Met Kaartje2go maak je de leukste kaarten om iemand te feliciteren met zijn of haar nieuwe baan.

Een nieuwe baan, dat verdient een kaartje!

Het valt niet mee, al die vacature sites in de gaten houden, keer op keer je profiel invullen en dan hopen op een positieve reactie. Veel mensen kiezen er daarom ook voor om zich te laten omscholen of juist als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Sommige mensen gooien het roer volledig om en gaan op latere leeftijd alsnog hun droom achterna. En als zij daarin succesvol zijn en een leuke baan hebben gevonden, bent u natuurlijk hartstikke trots op hen! Laat het weten met een leuke en inspirerende kaart van Kaartje2Go!

een nieuwe baan

een nieuwe baanHierboven zie je een aantal voorbeelden van een felicitatiekaart voor een nieuwe baan. U kunt uiteraard ook een andere kaart kiezen en bewerken uit het ruime assortiment van Kaartje2Go!

Maak die unieke kaart nu heel gemakkelijk!

Heeft u al een idee hoe uw felicitatie kaart eruit moet komen te zien, of doet u alvast inspiratie op? Misschien zit er nog het verschil of de kaart bestemd is voor een familielid of een collega die een nieuwe uitdaging is aangegaan. U kunt naar eigen inzicht en smaak  die unieke kaart uitzoeken. Bij Kaartje2Go heeft u  altijd keuze uit een ruim assortiment en kunt u een persoonlijke touch geven aan elk ontwerp. Degene die deze kaart ontvangt zal het dan ook vast  zeker waarderen dat u zo n persoonlijke kaart naar hem of haar heeft verstuurd!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart