Een gezellige logeerpartij begint met een uitnodiging!

Voor je het weet is het weer vakantie. Voor de meeste kinderen betekend dat zes heerlijke weken vrij van school. Wellicht gaan jullie een paar weekjes naar het buitenland of gezellig naar de camping in eigen land. De zomervakantie is voor vele families de tijd om de kinderen gezellig te laten logeren. Want als je niet dicht in de buurt woont dan zie je elkaar helaas alleen bij bijzondere gelegenheden. Dus wordt het tijd voor een gezellige logeerpartij. Stuur je neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje een super leuke uitnodiging logeerpartij met Kaartje2go!

Hieronder geven we jullie wat voorbeelden van leuke uitnodigingen.

uitnodiging logeerpartij

Welk kind wil er nou niet zo een lief kaartje ontvangen? Wedden dat het antwoord meteen een volmondig ja is! Deze kaart is met name geschikt voor de wat jongere kinderen.

uitnodiging logeerpartijDeze mooie kaart is meer geschikt voor tieners en volwassenen, want di gaan natuurlijk ook graag uit logeren. Wil jij je beste vriendin weer eens uitnodigen voor een gezellig weekendje bij jou? Stuur haar dan deze leuke uitnodiging.

uitnodiging logeerpartijHebben jullie kids een geweldige tijd gehad bij opa en oma en raken ze er maar niet over uitgepraat? Stuur opa en oma dan als bedankje deze mooie kaart. Je kunt er de namen van de kinderen opzetten en natuurlijk een mooie foto aan toevoegen! Dat is pas echt een persoonlijk bedankje!

Uitnodiging logeerpartij versturen

Voor veel kinderen is logeren echt iets waar ze naar uitkijken. Misschien tellen ze zelfs de dagen al af. Dus maak het extra speciaal voor ze en verstuur eerst een leuke uitnodiging, dan kan de pret alvast beginnen! Zijn jullie kinderen onlangs uit logeren geweest, stuur dan een leuke kaart om te bedanken en laat de kinderen een mooie tekening maken.

Met kaartje 2go heeft u de keuze uit vele leuke ontwerpen. Dus ook jouw uitnodiging logeerpartij zit er vast bij.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart