Is iemand toe aan wat extra motivatie? Zeg het met een kaart!

Soms zitten we allemaal wel eens een beetje in de put. Dan hebben we ineens het overzicht niet meer, en weten we niet zo goed meer waar we het moeten zoeken. Dat is heel vervelend, maar je komt er altijd wel weer uit. Maar dan heb je misschien wel a little help from your friends nodig. Want op het moment dat het even niet zo lekker gaat, of je even een tegenslag te verwerken krijgt, is het fijn om te weten dat er mensen zijn die aan je denken en van je houden. Juist op zo’n moment is het dan extra leuk en fijn om iemand even een kaartje te sturen. Want daar krijg je toch een specialer gevoel van dan van een WhatsApp. Dus, kijk maar snel mee naar onze mooie kaarten en maak iemand blij!

Laat je niet kisten!

Soms gebeurt er plotseling iets in je leven dat je behoorlijk gek kan maken. Heb je misschien een fout gemaakt, of iets vervelends te horen gekregen? Dan is dit een fijne kaart om te ontvangen. Want je kan behoorlijk overstuur raken door bepaalde gebeurtenissen, en dan is het belangrijk om dit  te kunnen relativeren. Dit lukt je niet altijd alleen, maar dit lieve kaartje is vast een zetje in de goede richting als je wel een beetje motivatie kan gebruiken. Laat je niet gek maken. Don’t let it bug you!motivatie coachingskaart dont let it bug you

Gewoon doen

Soms is de oplossing voor een probleem heel erg simpel. Maar dan zul je net zien dat jij die niet ziet. Lig te tubben over iets? Twijfel je ergens over? Het antwoord ligt in dit leuke en duidelijke kaartje. Gewoon doen! Mensen zeggen vaak dat ze geen spijt hebben van de dingen die ze gedaan hebben, maar wel van de dingen die ze hebben laten liggen. Dus ga er voor! Met een beetje extra motivatie moet dat wel lukken. Ik zeg, gewoon doen. 

coachingskaart gewoon doen

Een beetje motivatie

Je hebt niet altijd een duidelijke reden waarom je even in de put zit. Of misschien zit je wel helemaal niet zo in de put, dat kan natuurlijk ook. Het is hoe dan ook altijd leuk om eraan herinnerd te worden dat mensen je leuk vinden. En hoe lief is het dan wanneer je dit kaartje in de brievenbus ziet verschijnen? Jij bent cool, maar je vrienden zijn dat zeker weten ook! Tijd om met z’n allen ijsjes te gaan eten.

cool ijsje motivatie

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart