Grappige & lieve kaartjes om zomaar te versturen!

Een kaartje in je postbus vinden is altijd een leuke verassing. Er heeft iemand aan je gedacht en dat voelt toch heel fijn. Het is jammer dat toch veel mensen niet meer de kleine moeite nemen om een kaartje te sturen. Hoe leuk is het dan om zomaar eens toch een kaartje van iemand te krijgen? Hartstikke leuk! Voor een lief kaartje heb je echt niet altijd een uitgebreide of bijzondere reden nodig. Je kunt er heel leuk simpelweg mee zeggen dat je aan iemand denkt. En dat je diegene mist, of dat het tijd is om binnenkort weer eens af te spreken. Of om gewoon ‘hoi’ te zeggen, natuurlijk. Je kunt het zo gek niet bedenken. Of wel? Wat je reden ook is, je hebt altijd reden genoeg om een kaartje te sturen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Dus waar wacht je nu nog op? Kijk maar gauw mee naar deze leuke kaartjes! Gewoon, voor zomaar.

Een uit duizenden

Stuur eens een kaartje naar die ene vriend of vriendin die altijd voor je klaarstaat. Je rots in de branding, met wie je kunt lachen en huilen, maar met wie je ook een goed gesprek kan voeren. Laat diegene weten dat jij hem of haar er een uit duizenden vindt. One in a million. Eh, melon. Gewoon zomaar, als reminder dat jij super blij bent met jullie vriendschap. Kan nooit kwaad, en waarschijnlijk maak jij je maatje heel gelukkig met deze spontane blijk van waardering.

zomaar zomaarkaart meloen stippen vriendschap

Tijd voor een knuffel

Soms heeft een vriend het even zwaar. Dan is het heel lief om even een kaartje te sturen, met een vraag als deze. Later, als je maatje dat fijn zou vinden, kun je de knuffel altijd nog persoonlijk komen brengen. Maar soms is het al genoeg voor iemand te weten dat er mensen zijn die aan hem of haar denken. En daarom stuur je nu zomaar een kaartje.

knuffel cactus zomaar zomaarkaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart