Voor een echte vriend stuur jij een mooi & lief kaartje

30 juli was het de Internationale Dag van de Vriendschap en 2 augustus was het ook nog eens Wereld Vriendendag. Dagen bij uitstek om je beste vriend of vriendin, of je tofste maatjes eens extra te laten zien hoe zeer je ze waardeert. Zijn deze dagen een beetje aan je voorbij gegaan? Dat kan natuurlijk gebeuren. Er zijn ook zo veel feestdagen in een jaar…Gelukkig is het nooit te laat voor een kaartje. Zo bepaal jij zelf jouw Vriendendag, en tover jij een grote glimlach bij jouw maatje op zijn of haar gezicht. Met een lieve, leuke spreuk, of een uitnodiging om samen een lekker kopje koffie te drinken en bij te kletsen. Benieuwd naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Ik zie een ster

Jouw vriend staat altijd voor je klaar op de momenten dat je hem of haar nodig hebt. Een maat door dik en dun. Jullie zien elkaar misschien niet elke dag, of soms maandenlang niet, maar dat doet niets af aan de kracht van jullie vriendschap. Jullie zijn elkaars sterretjes. Misschien niet altijd zichtbaar, en soms lijken jullie ver weg, maar altijd daar voor elkaar.vriendschap kaart vriendendag good friends are like stars

Lekker een bakkie

Het is altijd lekker om onder het genot van een bakje koffie eens goed bij te kletsen. Samen met je beste maatje gezellig in een restaurant of cafe. Met waarschijnlijk ook een lekker taartje erbij kunnen jullie vast uren vooruit. Nu kan je snel een whatsappje sturen om af te spreken, maar zo’n vrolijk kaartje als deze is natuurlijk veel leuker!

vriendschap kaart koffie pa

Tijd voor vriendschap

Je hebt jouw maatje al een hele tijd niet gezien. Zo lang dat je elkaar al stevig mist. Hoog tijd om weer eens af te spreken, dan. Want goede vriendschappen moet je onderhouden, en dat gaat alleen als je in elkaar investeert. Ga gezellig uit eten, of lekker naar de film, en klets even goed bij.

vriendschap afspreken retro wekker

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart