Een zieke collega opfleuren? Dat doet u met Kaartje2Go!

Heeft u een collega die er al een poosje tussenuit is vanwege ziekte of persoonlijke omstandigheden? Dan kunt u uw collega opfleuren met een kaartje. Als hij of zij al een poosje thuis zit door omstandigheden, dan is het fijn om af en toe iets van een collega te horen.  Zo geeft u hem of haar ook het gevoel nog deel uit te maken van het team.

Met deze fleurige kaarten wordt het allemaal net even wat zonniger!

collega opfleuren met een kaartjeOp bovenstaande kaart zie je een hart omringd met roze en witte bloemen, ideaal om te versturen naar een vrouwelijke collega.

een collega opfleurenDe welbekende fruitmand, lang leve de clichés maar het blijft leuk natuurlijk! Deze kaart is ook zeer geschikt voor een mannelijke collega en natuurlijk voor de dieren liefhebbers!

Met uw collega’s brengt u het grootste deel van uw dag door, dus een goede werkrelatie is daarom erg belangrijk. Maar ook in moeilijke tijden zoals bij ziekte of verlies van een dierbare kunt u elkaar als collega’s bijstaan. Met een fleurige kaart laat u  in ieder geval weten dat u aan hen denkt.

Collega opfleuren met een kaartje

Met Kaartje2go kunt u heel gemakkelijk en snel een leuke kaart voor uw collega uitkiezen. Zit er een kaart tussen die u echt bij hem of haar vind passen, dan kunt u deze meteen bestellen. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de kaart wat persoonlijker te maken door een foto van het team toe te voegen of een mooi (zelf) geschreven gedicht.

Als er wat donkere wolken boven iemand heen hangen, dan is het belangrijk dat diegene er niet alleen voor staat. De steun van familie, vrienden en collega’s is erg belangrijk en spelen een grote rol in het proces van herstel. Fleur de dag een beetje op met een leuk kaartje!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart