Boost je vriendschap met een leuk, lief of grappig kaartje

Goede vrienden zijn belangrijk in het leven. Zij zijn de mensen die jou het beste kennen en jou door dik en dun zullen steunen. En af en toe is het best belangrijk om ze te laten weten hoeveel je om hen geeft. Of om vriendschappen weer aan te halen, door gezellig samen wat te gaan doen. Daarvoor kun je nu een vriendschapskaart sturen. Zo maak je vrienden voor het leven en houd je ze ook!

Lekker met een bakkie

Heb je een goede vriend al lang niet meer gezien, maar zijn jullie allebei mega druk? Dan is het zeker belangrijk om ook tijd voor elkaar vrij te maken. Nu kunnen jullie misschien door jullie drukke schema’s geen uren aan elkaar wijden, maar een lekker bakje koffie of een lekkere cappuccino gaat er altijd wel in, toch? Stuur deze vriendschapskaart maar om weer eens af te spreken en goed bij te kletsen.

vriendschapskaart chevron

Blij met jou

Je mag je vrienden en vriendinnen af en toe er best even aan herinneren dat ze leuk zijn en dat jij superblij bent met ze. Deze lieve vriendschapskaart is het daar mee eens. Wat een geluk dat jij een stukje van de wereld bent, dat jij er bent, en dat ik jou ken!

vriendschapskaart wat een geluk

Whatsapp? Wat is dat?

Ja, je kan natuurlijk je vriendinnen bellen of appen voor een leuke avond, maar je kan het ook anders aanpakken. Met een leuk kaartje bijvoorbeeld! Veel origineler en super leuk om te krijgen. Het is weer hoog tijd voor een echte girls night. Dus trek je leuke kleren aan, want het is feest! Are you ready to party?

vriendschapskaart girls night

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart