Zwemdiploma kaarten voor stoere zwemmers!

Weet je nog, die allereerste keer dat je moest afzwemmen? Hoe ongelooflijk spannend dat was? Wij wel. Aan de ene kant kan je niet wachten om letterlijk de sprong te wagen, aan de andere kant is het natuurlijk nagelbijtend spannend. Maar wat ben je trots als je het eenmaal hebt gedaan! Feliciteer een stoere bikkel met zijn of haar zwemdiploma daarom met een mooie kaart van Kaartje2Go. Want het is me wel een prestatie!

Zeg eens ‘A’!

Je kind is misschien nog een guppie, maar hij of zij voelt zich inmiddels als een vis in het water. De deugniet heeft namelijk net het ‘A’ diploma gehaald! Hij of zij kan nu een best potje drijven in het water en dat mag zeker gevierd worden. De goedkeuring van deze vis van de oceaan heeft de diepzeeduiker al. Ga zo door!

zwemdiploma bubbel fish

Van ‘A’ Naar ‘B’eter!

Het ‘A’ diploma is inmiddels op zak, en de motivatie is gestegen. Deze kanjer heeft er een tandje bovenop gedaan en is hard gaan werken voor zijn of haar ‘B’ diploma. En het is daadwerkelijk nog gelukt ook! Een net geslaagde jongedame voelt zich waarschijnlijk haast al een kleine zeemeermin en kan niet wachten om net als Ariel het water in te duiken. Stuur de gelukkige meid deze schattige kaart, daar wordt ze vast en zeker blij van!

zwemdiploma a b c zeemeermin

Je ‘C’ diploma is binnen!

Je stoere zwemmer is al een echte doorwinterde waterrat geworden. Een diepzeeduiker van formaat, om zo maar te zeggen. Na het ‘A’ en ‘B’ diploma is dan nu het drieluik compleet. Gefeliciteerd! Ga lekker duiken en de wonderen van de oceaan ontdekken, want dat kan je nu zeker! Als extra motivatie krijg je dan een van deze mooie kaarten.

zwemdiploma c

Eh, welk zwemdiploma ook alweer?

Ben je even vergeten voor welk diploma het kindje aan wie je een kaart wil sturen opging? Niet getreurd! We hebben een heel stel kaarten die iemand op een leuke, en niet al te specifieke manier feliciteren met zijn of haar zwemdiploma. Welk zwemdiploma dat is maakt dan niet uit. Handig, want zo kun je mooi verhullen dat je het stiekem een beetje kwijt was. De kaarten zijn bovendien super schattig dus deze vergissing wordt je dan sowieso vergeven.

zwemdiploma hoera

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart