Zeg eens ‘Sorry’ met een kaartje!

Boyband Blue zong er in de jaren ’90 al over: ‘Sorry Seems To Be The Hardest Word’. En dat blijft ook zo. Iedereen maakt fouten, dat weten we. Maar soms hebben die fouten net wat meer gevolgen dan we bedacht hadden. En soms kwetsen we iemand ermee. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling geweest, maar als het is gebeurd heeft het geen zin om erover te kissebissen. Het beste wat je dan kan doen is gewoonweg ‘sorry’ zeggen. Daar knap jij van op, en de ontvanger meestal ook. Maar gewoon ‘sorry’ zeggen is nog best wel moeilijk…Want hoe pak je dat nu aan? Nou, je kunt altijd een kaartje sturen. Zo zeg je wat je wilt zeggen, zonder het te zeggen. Het klaart de lucht, en binnenkort zijn jullie weer beste maatjes. Dus kijk mee, en kies een leuke, lieve of mooie kaart uit om het woord te doen!

Bij-zonder goed

Met humor is veel al snel gewonnen. Dus waarom zou je een wens om ruzie bij te leggen niet voorzien van een grapje? Simpelweg om de lucht weer een beetje te klaren, en om te laten zien dat je open staat voor een gesprek. Wat dacht je dan van dit schattige kaartje met een heleboel bijen en een honingraat. Hiermee stel je op een leuke en originele manier een belangrijke vraag en zeg je simpelweg ‘sorry’. Bijleggen?bijleggen sorry

Sorry!

Ojee soms komt het er net even ander uit dan bedoeld of je bent echt zo stom geweest. Soms zeg je gewoon net het verkeerde op precies het verkeerde moment. En dan zit er niet veel anders op dan je excuses te maken. Maar zeg nou zelf, tegen zo’n lief en verdrietig welke zou jij toch ook geen ‘nee’ kunnen zeggen? Nou dan, zit niet te dralen en stuur snel dit lieve kaartje om ‘sorry’ te zeggen.

sorry wolkje het spijt me zo

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart