You can do it! Succes gegarandeerd!

Je bent op van de zenuwen. Al nachten heb je moeite met slapen. Niet zo gek, ook, het is ook spannend. Binnenkort heb je namelijk de premiere van de voorstelling waar je al zo lang aan gwerkt hebt. Of begin je eindelijk aan die gewilde en fantastische nieuwe baan. Je wilt het niet verprutsen. Ergens weet je wel dat het allemaal wel goed komt, maar ja…Probeer jezelf dat maar eens duidelijk te maken. Op dat soort momenten van twijfel of spanning is het altijd fijn om te weten dat er iemand aan je denkt. Wil jij die persoon zijn die wat zorgen wegneemt bij een ander? Natuurlijk wil je dat. En dat komt goed uit, want we hebben twee mooie en leuke kaarten voor je die precies dat voor de zenuwpees kunnen doen. Iemand succes wensen en daarmee ook een beetje geruststellen. Dus waar wacht je nog op? Stuur een leuke kaart en maak iemand blij.

Who Run The World?

Girls, natuurlijk. Beyonce weet het, en eigenlijk jij ook. Af en toe kan iemand echter wel een reminder van dit gegeven gebruiken om zelfverzekerd spijkers met koppen te kunnen slaan. Ken je een dame die wel wat goede vibes kan gebruiken? Wens haar dan succes met deze vrolijke en hippe kaart, gebaseerd op de bekende Amerikaanse reclameposter. Want dat ze veel in haar mars heeft, dat wist jij al lang. Kom op, you can do it!

succes you can do it

Doe wat je kan

Een beetje extra motivatie kan nooit kwaad. Dat weet jij en daarom ga jij een maatje net dat beetje motivatie geven. Want iemand succes wensen is net zo leuk als succes wensen krijgen. Dit vrolijke kaartje schreeuwt zijn boodschap haast van de daken, maar zo komt die boodschap wel goed over. Do epic stuff! Dat kan je gewoon. Aan de binnenkant staat een fijne spreuk om iemand te laten weten dat alles binnen in hem of haar zit. Je moet het alleen er uit durven laten komen. succes do epic stuff

do epic stuff succes 2

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart