Yes! Rijbewijs gehaald, van harte gefeliciteerd!

Met knikkende knieen en zwetende handpalmen werd je die ochtend wakker. Nu moest het gaan gebeuren. Na maanden van leren, na je theorie te hebben gehaald, was het dan vandaag zo ver. Wat ontzettend spannend. Je gaat op voor je praktisch rijexamen. Die ochtend ben je in je hoofd nog langs allerlei stappen gegaan. Je bent zenuwachtig, dat wel, maar je bent er ook klaar voor. Volgens je gevoel gaat het best goed, maar je weet het nooit. Dan stap je uit de auto, en krijg je ineens een hand van je examinator. Gefeliciteerd, je bent geslaagd! Wauw! Wat een geweldig nieuws! Zulk nieuws verdient een mooie kaart van je vrienden en familie, om samen met jou dit te vieren! Dus, kijk maar gauw mee naar wat mooie kaarten.

Eindelijk je rijbewijs!

Het kan zijn dat het best een tijdje heeft geduurd voordat je dat rijbewijs te pakken had. Dat geeft helemaal niets, iedereen moet het leren, en dan kan je maar beter rustig je tijd ervoor nemen. Nu jij je rijbewijs in the pocket hebt, maakt het niemand uit hoe lang je erover hebt gedaan. Gefeliciteerd, en van harte! Maar wel voorzichtig rijden, hoor! Lijst deze mooie kaart maar in als een goede reminderrijbewijs auto wit em

Hoera, geslaagd!

Net als deze vrolijke tante in haar auto, mag jij zowaar nu ook de weg op rijden. Wat zul je ontzettend blij zijn! Je hebt het verdiend, je hebt immers niet voor niets je rijbewijs gehaald. Van harte gefeliciteerd! Kom maar op met die confetti!

geslaagd rijbewijs vrouw mini

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart