Wens iemand veel succes met een mooie kaart

Het gaat dan eindelijk gebeuren. Na maanden, weken en dagen vol spanning is het zo ver. Je hebt de knoop doorgehakt en bent klaar voor een nieuwe start. Je gaat een heel nieuw avontuur aan en dat is natuurlijk hartstikke spannend. Of het nu een nieuwe baan is, of dat je eindelijk die grote droom die je hebt najaagt, allemaal kunnen we wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Zeker als het om iets spannends gaat. De eerste schooldag bijvoorbeeld, of een toelating voor de toneelschool waar je al zo lang mee bezig bent. Het gaat er echter om dat je het doet, als je dat maar onthoudt. En dan houdt niets je meer tegen. Dus ga ervoor, kanjer! Met een beetje extra gelukswensen kom je er wel. En die hebben we genoeg! Dus wil je iemand graag op een leuke en originele manier succes wensen? Stuur dan een mooi kaartje!

Een goede spreuk is het halve werk

Woorden kunnen wonderen verrichten. Ze kunnen je verdrietig maken, maar ook heel vrolijk en vol goede moed. En met deze wijze en mooie woorden van Regina Spektor is dat laatste vast het geval. Je bent enorm stappen aan het zetten, je jaagt je dromen na, en het enige wat anderen nog rest is om je heel veel succes te wensen. Want wat ben jij goed bezig! Deze mooie kaart is ook een leuke reminder om je doelen te bereiken, door de mooi vormgegeven letters. Inlijsten en boven je werkplek hangen. Zo raak je elke dag weer geinspireerd! succes taking steps

succes taking steps

Succes!

Wat je uitdaging ook is, jij bent een niet te stoppen kracht, en hebt zo ongelooflijk veel in je mars. Dus waar maak jij je eigenlijk druk over? Geloof in jezelf, dan komt alles goed. Go get ‘m tiger!

go get em tiger succes good luck

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart