Wens iemand alle griezels toe! Happy Halloween!

Voor sommigen is het mooiste feest van het jaar al weer bijna hier. 31 oktober is het namelijk weer Halloween! Van oudsher een Keltisch feest, door immigranten meegenomen naar Amerika. Vanuit de VS is het feest vervolgens weer in Europa terechtgekomen. En wint het ook hier aan populariteit. Lekker griezelen blijken veel mensen heel erg leuk te vinden. Enge films kijken, uitgaan, verkleden. Het hoort er allemaal bij. Ben jij ook zo’n fan van Halloween? En zijn je vrienden dat ook? Stuur elkaar dan maar een leuke kaart, om iedereen een hele fijne en griezelige dag toe te wensen!

Blije pompoen

Halloween draait natuurlijk niet alleen maar om griezelen. Het gaat vooral ook om heel veel gezelligheid met elkaar. Deze blije pompoen, ook wel Jack O’ Lantern genoemd, heeft er in ieder geval heel veel zin in! Kijk maar naar die blije snoet. Dus zet al het lekkers maar vast klaar, want het feest gaat bijna beginnen. Heel veel plezier! Happy Halloween!

happy halloween pompoen met kaarslicht

Even schrikken

Laat iemand op een leuke manier even verschrikt opkijken met dit lieve spookje. Verschrikt? Nee, verrast, wanneer ze dit leuke kaartje in hun brievenbus vinden. Want wie wordt er nu niet vrolijk van zo’n guitig klein spookje? Volgens mij eigenlijk iedereen wel. Happy Halloween!happy halloween boo

Happy Halloween

Loop niet onder een ladder door, blijf op vrijdag de dertiende vooral thuis en breek geen spiegels. En blijf vooral uit de buurt van zwarte katten! Ben je een beetje bijgelovig? Nee? Mooi, want dat is ook helemaal nergens voor nodig. Bij deze mooie kater hoef je zeker niet uit de buurt te blijven. Wat een prachtig beest! En kijk nu eens hoe lief hij je aankijkt en je fijne feestdagen wenst. Daar kan geen bijgeloof tegenop. Heel veel plezier deze Halloween!

happy halloween kaart zwarte kat

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart