Terug van een lange reis? Welkom thuis!

Je bent lang op reis geweest. Je hebt enorm genoten, veel geleerd en bijzondere dingen gezien. Nu is het echter tijd om weer naar huis te gaan. En eerlijk is eerlijk, je kan eigenlijk ook niet wachten. There’s no place like home. Na een lange vliegreis zet je weer voet op Nederlandse bodem. Nog even met de trein en de bus en plots sta je weer voor je eigen voordeur. Hoe leuk is het dan om bij binnenkomst meteen een stapeltje kaarten te zien liggen? Allemaal voor jou, en allemaal van mensen die van je houden en je weer welkom thuis heten. Jij wilt natuurlijk een vriend ook op deze manier verrassen, nietwaar? Kijk dan maar eens gauw mee naar onze mooie ‘welkom thuis’ kaarten!

Eigen huis en haard

Je hebt alle hoeken van de wereld inmiddels gezien, of in ieder geval veel, en toch gaat er eigenlijk niets boven jouw eigen stekje. Wat geniet je ervan om weer op jouw eigen bank te kunnen ploffen, en lekker onderuitgezakt kan zitten. Al heb je vele windstreken gezien, het oude gezegde blijkt toch waar. ”Oost west, thuis best”.

Welkom thuis!

Je bent weer terug van weggeweest, en daar zijn je dierbaren alleen maar heel dankbaar voor. Dus kom een hier met je wang, en laat je lekker kussen. Welkom thuis, lieverd!

welkom thuis kaart smak

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart