Met een schone lei het nieuwe jaar in? Zeg ‘sorry’!

Nu het nieuwe jaar alweer lang en breed is aangebroken is het tijd om je goede voornemens gauw kracht bij te zetten. Een van jouw goede voornemens was toch het bijleggen van oude ruzies en misverstanden? Begin daar dan maar mee. Stroop je mouwen op, want het is tijd om schoon schip te maken. En dat begint bij jezelf. Dus zet je trots even aan de kant, en maak je excuses voor foutjes die je misschien hebt gemaakt. Zo start je het nieuwe jaar pas echt goed. Kleine moeite, maar een groots gebaar. Dus ga er maar eens goed voor zitten en stuur een van onze mooie kaarten om ‘sorry’ mee te zeggen!

Sorry! Het was niet zo bedoeld

Soms kwets je iemand zonder dat je het zo bedoeld had. Dan is het zaak niet de focus te leggen op jezelf, maar rap je excuses aan te bieden. Woorden kunnen een enorme impact op iemand hebben. Zowel negatief, wanneer je iemand per ongeluk of expres kwetst, als positief. Laat die positiviteit van jou komen door snel ‘sorry’ te zeggen. Voortaan let je wat beter op je woorden. Je bent net een cactus, onbedoeld deed je iemand ineens pijn. Sorry!sorry cactuskaart

Een beetje stekelig

We zijn allemaal wel eens een beetje chagrijnig. Dat is in principe niet zo erg, maar soms is het niet heel leuk voor de mensen om je heen. Gelukkig maakt humor vaak al veel goed. Met dit leuke kaartje zeg je ‘sorry’ op een grappige manier. Je boodschap blijft krachtig en hetzelfde, maar je houdt het luchtig. Zo kunnen jullie er samen weer om lachen. Want ja, je was inderdaad nogal stekelig.

sorry stekelig egeltje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart