Oppas gehad? Bedank die kanjer maar goed!

Jullie zijn hartstikke blij met jullie kinderen. Echt dolgelukkig, maar af en toe willen jullie als stel ook wel eens wat samen doen.  Vaak lukt het echter niet. Dan heeft er eentje voetbal, dan is er weer een kinderfeestje, dan is er een sleep-over. Gelukkig hebben jullie uiteindelijk een datum weten te prikken en gaan jullie samen uit. En de kinderen laten jullie niet aan hun lot over, want jullie hebben hun favoriete oppas geregeld. Daardoor konden jullie heerlijke genieten van jullie avondje uit, omdat jullie je kinderen in goede handen achterlieten. Wat ben je blij met deze oppas. Dan is het toch leuk om hem of haar te bedanken met een kaartje? Dat dachten wij ook. Daarom hebben wij voor jou de leukste kaartjes verzameld. Met zo’n lief gebaar komt jullie oppas jullie vast nog eens uit de brand helpen!

Heel erg bedankt!

Je bent blij dat je iemand hebt gevonden die voor een avondje op jouw kinderen wilde passen. En wat heeft je oppas het goed gedaan. De kinderen vonden het heel gezellig, en jij hebt een leuke, zorgeloze avond gehad. Dat is wel een bedankje voor de oppas waard. Want zonder hem of haar was het er allemaal niet van gekomen. Heel erg bedankt, kanjer!oppas bedankt je bent een kanjer

Bedankt voor alles

Het kan ook zijn dat op vaste dagen in de week er een oppas is voor je kinderen. Een gastouder, ook wel geheten. Deze lieverd staat altijd voor jullie klaar en houdt enorm veel van jullie kinderen. Jullie zijn dan ook ontzettend blij met hem of haar, en willen jullie oppas graag bedanken. Dit lieve kaartje doet dat in jouw naam, en bedankt voor alle tijd en alle zorgen. Heel erg bedankt voor alles, lieve gastouder. We waarderen het enorm.

oppas gastouder bedank kaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart