Nieuw jaar, nieuwe kansen! Begin het jaar met motivatie!

2018 is aangebroken. Het is de tijd van goede voornemens, van spijkers met koppen slaan en van nieuwe onbegaande paden betreden. Met frisse moed begin jij ook aan dit nieuwe hoofdstuk in je leven. En je hebt er zin in! Want wie weet wat jou in 2018 allemaal te wachten staat? Misschien begin je wel met een nieuwe baan, een waar je hard voor geknokt hebt. Of heb je besloten om vooral veel te gaan genieten en heerlijk van het leven te houden. Wat jouw goede voornemens voor dit jaar ook zijn, iedereen kan wel een beetje extra motivatie gebruiken, nietwaar? Stuur daarom een leuke motiverende kaart naar iemand. Want jij gunt het anderen om net zo’n fantastisch jaar te hebben als jij. Kijk maar eens mee naar onze kaartjes!

Motivatie voor jou

Iedereen is wel eens onzeker, dat is gewoon een feit. Wat ook een feit is, is dat iedereen af en toe even bevestiging nodig heeft. Iemand die zegt dat het allemaal wel goed komt, je wat extra motivatie geeft. Dat je dit kunt. En diep van binnen weet jij dat ook wel, maar het is af en toe wel fijn als het tegen je gezegd wordt. Of aan je gestuurd wordt, met deze mooie kaart, bijvoorbeeld! Wat je ook van plan bent, you’ve got this!

motivatie youve got this

Houd je hoofd hoog

Soms zit het even niet mee. Een tegenslag valt altijd zwaar, maar daarna is het tijd om de draad weer op te pakken en door te gaan. Want van stilzitten is nog nooit iemand vooruit gekomen. Dus, houd je hoofd hoog en ga er met volle moed weer tegenaan. Keep your head up!

motivatie flamingo keep your head up

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart