Motiveer je maatjes met een grappige kaart!

Af en toe kunnen we allemaal net ene beetje extra gebruiken. Want soms valt het leven mee, en soms valt het tegen, en soms heb je net even wat meer power nodig om je doelen te bereiken. Iemand die tegen jou zegt dat het allemaal goed komt en dat je het wel kunt. Maar bovenal, dat je trouw blijft aan jezelf, want dat is toch het allerbelangrijkst. Herkenbaar? Vast en zeker. Ken je iemand die het verdient om ook een goedbedoeld duwtje in de rug te krijgen? Wacht dan niet langer, en motiveer deze persoon maar eens goed met een leuke en grappige kaart voor extra motivatie. Binnen no-time is diegene dan ineens al zijn dromen aan het waarmaken. Klinkt goed, toch?

Trots als een flamingo

Wanneer het even tegenzit is het best fijn om een tijdje eens goed bij de pakken neer te gaan zitten. Maar na eventjes in de put te hebben gezeten is het hoog tijd om verder te gaan. Dus, kop op, en ga er weer voor. Met een beetje extra motivatie ben jij zo weer de oude. Doe als deze trotse flamingo, en houd je hoofd hoog. Sta zelfverzekerd in het leven. Je bent een topper, en je kan alles waar jij je hart toe zet. Keep your head up, kanjer! motivatie coachingkaart flamingo keep your head up

Einstein weet het wel

Zie je ergens enorm tegenop? Kun je wel wat extra motivatie gebruiken om door te zetten? Luister dan naar deze wijze woorden van Albert Einstein. De man was immers een genie dus hij weet als geen ander waar hij het over heeft. Waar je enorm tegenop ziet is nu ook weer niet zo’n groot probleem. Nee, het is een uitdaging. En jij gaat die uitdaging met beide handen aan. Je kan het, geloof in jezelf, en zet hem op! Einstein heeft er in ieder geval vertrouwen in.

motivatie coachingkaart albert einstein smiley

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart