Moederdag teksten voor op jouw moederdagskaart

14 mei is het weer moederdag en dat is een mooi moment om je moeder extra aandacht te geven. Natuurlijk is het belangrijk om altijd lief voor je moeder te zijn, want zoals zij is er natuurlijk maar één. Wat ze in ieder geval altijd kan waarderen is een mooie moederdagskaart met bijpassende moederdag teksten. Bij Kaartje2go kunnen we je met beide helpen. Ben je op zoek naar ideeën voor een onvergetelijke moederdag? Lees dan deze blog!

Moederdag teksten vanuit je hart

Voordat je helemaal los gaat met diepe teksten op de kaart voor je moeder, bedenk je dan wel dat woorden haar dieper zullen raken als ze echt uit je hart komen. Als je zelf een beetje kunt dichten dan is het leuker om er even voor te gaan zitten. Komt er echt niets uit je pen, dan kun je één van onze moederdag teksten kiezen. Je kunt altijd nog het één en het ander een beetje wijzigen voor een persoonlijke touche.

Altijd het zonnetje

mam, je bent het zonnetje in huis. Die ons leven meer kleur geeft. Elke dag ben ik dankbaar, dat jij in ons midden leeft.

Het hart van het gezin

Als iemand mij zou vragen. Wie mij de meeste warmte biedt. Dan moet ik altijd denken aan mijn moeder, die ieder van ons als het hart van het gezin ziet.

Kijk hier voor meer teksten moederdag.

Moederdagskaarten

Uiteraard kan jouw tekst (of die van ons) het beste tot zijn recht komen op één van onze kaarten voor moederdag. Onderstaand een kleine selectie.

Populaire moederdag kaarten

Onderstaande kaarten zijn ontzettend populair bij onze klanten en dat is natuurlijk niet voor niets! moederdag teksten

moederdag teksten

Maak een persoonlijke kaart met foto

Wil je jouw moeder laten zien dat je een beetje werk van de kaart hebt gemaakt? Stuur haar dan een unieke moederdagskaart met foto. Maak een leuke foto (met je broer/zussen) en laat haar zien hoe blij haar kinderen zijn! Als moederdag tekst kun je een gedicht pakken, maar je kunt ook gewoon aangeven hoe ‘gave, lieve, unieke en bijzondere moeder’ ze is waar jullie ‘zielsveel van houden’!

moederdag teksten

Of je kiest voor een moederdagskaart met foto waarin je moeder de hoofdrol speelt!

moederdag teksten

Bestel alvast je kaarten en laat hem op de dag bezorgen

Nu je deze blog hebt gelezen is het wellicht een goed idee om meteen de kaart voor je moeder te bestellen! Bij Kaartje2go kun je zelf aangeven wanneer de kaart wordt bezorgd. Tip: kies voor 14 mei! Groeten aan je moeder!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart