Stuur een Moederdag kaart naar de allerliefste mama van de wereld!

Het duurt nog even, maar dan is het weer zover. Moederdag! De dag dat de mama’s van de hele wereld het stralende middelpunt zijn komt met rasse schreden dichterbij. Natuurlijk wil jij ook aan je moeder laten weten dat je niet zonder haar kan. Het is immers jouw mama en zij is toch wel echt de liefste en de beste. Dat moet gevierd worden. Laat weten dat je aan haar denkt en ontzettend veel van haar houdt met een mooie en lieve ‘Moederdag’ kaart van Kaartje2Go!

Zo veel moederdag kaarten als er moeders zijn

Er zijn veel soorten moeders. De ene is de andere niet en dat vraagt om een persoonlijke aanpak bij het uitzoeken van een geschikte kaart. Gelukkig is bij Kaartje2Go de keuze reuze en kun je je kaart helemaal naar eigen smaak aanpassen. Alleen het beste voor jouw mama. Want ze is eigenlijk gewoon een superheld, niets meer en niets minder. Zij heeft jou altijd op nummer een staan en en mooie kaart laat zien dat je dat weet. Kies voor een kaart met een lieve of grappige tekst om aan haar te laten weten hoe geweldig je haar vindt! Laat kinderen allemaal ook iets persoonlijks in de kaart zetten. Dat kunnen ze zelf doen of met een beetje hulp van papa en het is super lief! En geef haar ook maar een dikke zoen en een leuk cadeau. Chocolade gaat er altijd wel in en bloemen of lekkere verwenspulletjes voor in bad waarschijnlijk ook.

moederdag kaart superheld

moederdag kaart super mom

Een moederdag met een cadeautje en heel veel liefde

Je cadeau kan je ook al in je kaart stoppen, door middel van een tegoedbon. Heeft ze echt een ontbijtje op bed of een dagje naar een spa verdiend? Super leuk, zet het op je kaart. Zo verras je haar niet alleen met een mooie kaart, maar ook met een mooi cadeau. Voor kinderen is het ook ontzettend leuk om zo’n kaart naar mama te sturen of aan haar te geven. Een tegoedbon voor knuffels kan ook meteen verzilverd worden, hoe fijn is dat?

moederdag kaart tegoedbon

Wat voor persoon je moeder ook is, ze verdient het om 14 mei extra in het zonnetje gezet te worden. Dus geef haar veel liefde en stuur een mooie kaart, met hukp van Kaartje2Go.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart