Mis je een geliefde? Stuur een mooie kaart

We missen allemaal wel eens iemand. Bij de een gaat het sneller dan bij de ander, maar allemaal hebben we er wel mee te maken. Zeker wanneer voor een langere tijd van onze dierbaren, onze familie, geliefdes en vrienden gescheiden zijn. Op een gegeven moment begint het toch te kriebelen en merk je ineens dat je iemand mist.  En dan is het altijd wel fijn om aan je dierbare te laten weten dat je hem of haar mist. En wat is nu een betere manier om dat te doen dan met een lieve kaart? Jouw geliefde mist jou waarschijnlijk ook verschrikkelijk, en zal het hartstikke fijn vinden om zo’n lief kaartje van je te krijgen. Misschien krijg je zelfs ook een lief kaartje terug, wie weet? Zo zijn jullie toch een beetje samen. Kijk maar gauw mee naar onze lieve kaartjes!

Lief vogeltje

Dit arme vogeltje zit maar eenzaam en alleen op zijn tak. Hij heeft niemand om al zijn avonturen mee te delen, arm ding. Hij mist zijn beste maatje, zijn liefje, zijn vriend. ‘Ik mis je’, piep hij zachtjes vanaf zijn tak. Zo zachtjes dat alleen jij het kan horen. Je hart verwarmt bij de gedachte de ander weer te zien. Jullie missen elkaar gewoon. Hopelijk verzacht dit kaartje het gemis wat. vogeltje mist je

Jij alleen

Dit mooie, moderne kaartje heeft niet veel woorden nodig om over te brengen dat je van iemand houdt en diegene mist. De mooie, bosrijke achtergrond drukt op een fijne ingetogen manier verlangen en gemis uit, en het woord ‘you’ met een hartje eronder laat weten dat het jou om deze persoon te doen is. Een lieflijk kaartje, dat een fijn gevoel achter zal laten bij de ontvanger.

you modern liefde kaartje mist

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart