Groeten uit Frankrijk! Maak zelf je vakantiekaart

Wat is het toch fijn om lekker op vakantie te zijn. Even weg van huis en haard, en genietend van de Franse zomerzon. De dagen zijn lang en zwoel en je hoeft even helemaal niets. Onder het genot van een heerlijk glas goede rode wijn en een kaasplankje zie je de zon ondergaan. Je zou willen dat iedereen kon zien hoe fijn jij het hebt. Je zou wel een leuk kaartje willen sturen naar je vrienden en familie, maar hebt niet echt zin om stad en land af te struinen daarvoor. Niet getreurd, want bij ons kun je heel makkelijk online jouw vakantiekaart maken. Zo weet je in ieder geval zeker dat jouw kaart tijdig aankomt op de plek van bestemming en niet pas rond de kerst.

In een notendop

Een mooie klassieke vakantiekaart zonder al te veel poespas. Waar het om draait hier is echter meteen duidelijk. De heerlijke zomerse sfeer van een vakantie in Frankrijk wordt perfect uitgebeeld door de foto’s op de achtergrond en de sierlijke letters. Een leuke kaart voor als je snel een kaart nodig hebt en er niet al te veel tijd aan wilt besteden. Mooi en makkelijk!

vakantiekaart frankrijk

Leef je uit

Het is natuurlijk hartstikke leuk om iets extra’s aan je vakantiekaart toe te voegen als je daar zin in hebt. Dan ish et een goed idee om wat foto’s toe te voegen aan je kaart. Jouw camera heeft vast vele mooie momenten van de vakantie al vastgelegd, dus beeldmateriaal heb je genoeg. Kies wat leuke foto’s uit en maak jouw kaart ermee net wat persoonlijker. In combinatie met de frisse houtlook van deze kaart heb jij  dan een prachtig plaatje weten te maken. Groeten uit Frankrijk!

vakantiekaart hout groeten uit

Geen woorden nodig

Voor deze mooie kaart heb je eigenlijk geen woorden meer nodig. Binnen een oogopslag ziet jouw ontvanger al waar je op vakantie bent. Want met zo’n karakteristiek beeld van een huis met mooie bloemen kan het hier alleen maar om Frankrijk gaan. De foto kun je eventueel nog vervangen door een eigen foto, maar je kunt ook deze foto voor je laten spreken. Op de voorkant kun je zelf nog een tekst zetten, als je dat wilt.

vakantiekaart la france frankrijk

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart