De leukste katten kaartjes!

Katten zijn geweldige dieren. Ze zijn eigenzinnig, aanhankelijk en super schattig. Ook halen ze vaak gekke fratsen uit waar wij mensen heel erg van kunnen genieten. Behalve als ze weer eens in de gordijnen hangen, natuurlijk…Wij houden van katten. En omdat er zo veel mensen zijn die ook van katten houden, laten wij hier een greep zien uit onze vele katten kaartjes. Omdat ze zo ontzettend leuk zijn en voor veel gelegenheden in te zetten zijn. Kijk dus mee, en geniet van onze katjes.

Welkom, poes!

Wanneer iemand een kitten krijgt is dat een bijzonder moment. Zo lief en schattig, en zo klein nog! Ze worden al snel groot, maar dat doen ze dan wel bij jou thuis. Zo wordt jouw kitten helemaal van jou en wil ‘ie niemand anders meer. Verwacht iemand een kitten? Stuur ze dan dit leuke kaartje om ze te feliciteren.

dierenkaart katten kat blauw zwarte kat

Een klein cadeautje

Kun jij raden welk dier dit is? Nee? Kijk nog eens goed naar dat lieve koppie…Een katje, natuurlijk! Deze vrolijke snuit lacht je vriendelijk tegemoet en is bij uitstek geschikt om de komst van een katje aan te kondigen. Een perfect verjaardagscadeau voor een kleine of grote kattenliefhebber. Zodra ze doorhebben waar het om gaat zijn ze waarschijnlijk helemaal in de wolken.

katten kat poes dierenkaart

Liefde voor jou

Ken je iemand die een beetje sip is, en wil je hem of haar graag opbeuren? Dit lieve, schattige katje doet dat wel even voor jou. Wie smelt er nu niet bij het zien van dit lieve getekende snoetje, met een hartje? Heel veel liefs voor jou.

dierenkaart katten roze zwarte kat

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart