Leuke kaarten met leuke teksten voor vaderdag!

Vaderdag komt weer bijna om de hoek kijken. En hoewel papa’s misschien wel doen alsof het ze allemaal niet kan schelen, weten wij ondertussen wel beter. Stiekem vinden ze het echt hartstikke leuk om een dag in het zonnetje gezet te worden. Dit kan je doen met een heerlijk ontbijtje op bed, of een leuke tegoedbon, maar het aller-allerleukste is natuurlijk toch wel een toffe vaderdagkaart. Gelukkig hebben we daar bij Kaartje2Go genoeg van. Kijk gauw mee naar onze selectie van vaderdagkaarten met leuke, pakkende teksten!

De allerbeste papa

Jij weet natuurlijk allang dat je vader de allerbeste van het universum is, en hij waarschijnlijk ook, maar het is altijd leuk om het nog eens te horen te krijgen. Wedden dat je met deze stoere en mannelijke kaart met tattoo design een grote glimlach op het gezicht van jouw vader tovert? Want eigenlijk heeft hij ook maar een klein hartje, en vindt hij zo’n kaart hartstikke lief en leuk.

vaderdag kaart best dad ever tattoo design

Wat een ouwe peer!

Deze brutale kaart kan een vader met humor zeker waarderen. Gewoon niet zo gek doen, en recht voor zijn raap zijn. Daar houden mannen nu eenmaal van. Deze geinige kaart is ook hartstikke handig voor wanneer je niet bij je vader op bezoek kan komen. Zo laat je hem dat op een leuke manier weten. Met zo’n grappige kaart vergeeft hij je dat vast en zeker.

vaderdag kaart leuke dag ouwe

Kun je dit ontcijferen?

Deze super originele en humoristische kaart is echt een leuk idee voor vaderdag! Met deze ‘ogentest‘ kun je namelijk meteen even uitproberen of je vader niet misschien al een leesbril nodig heeft. En als hij dan ontcijferd heeft wat er daadwerkelijk op de kaart staat, zal dat zijn kleine hartje vast verwarmen.

vaderdag kaart ogentest

Papa to the rescue!

We weten allemaal wie de echte held in huis is…Je vader! Hij draagt dan misschien geen cape, of draagt een spandex pakje in herkenbare kleuren, maar diep van binnen schuilt een held. Want de ware kracht van een echte held, zit ‘m in de kracht van zijn hart. Zeg dat er maar bij als je ‘m deze leuke en grappige kaart overhandigt. Daar wordt hij vast heel blij van!

vaderdag kaart superheld zonder cape

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart