Te laat voor een Nieuwjaarskaart? Echt niet!

Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen gaat er weer met frisse moed tegenaan. We zijn met zijn allen begonnen met een schone lei, een onbeschreven blad. En dit jaar gaan we het allemaal anders doen. Of misschien een beetje anders. Want we hebben een hele lading aan goede voornemens gemaakt. En dat is natuurlijk hartstikke leuk! Dan is het nu tijd om de koe bij de horens te vatten en het nieuwe jaar goed te starten. Dit kun je perfect doen door te beginnen anderen ook een topjaar te wensen. Nu is januari al begonnen, maar dat maakt met deze kaartjes niets uit. De boodschappen zijn tijdloos en op iedereen toepasbaar. Dus kijk gauw mee  en vind jouw perfecte nieuwjaarskaart!

Pluk de dag

Carpe diem. Dit oude gezegde uit het Latijn is nog altijd even relevant. Maar soms is het fijn om er even aan herinnerd te worden. Het is de start van een nieuw jaar, en de kansen liggen voor het oprapen. Dus grijp ze met beide handen aan, en maak er een fantastisch jaar van! Help jezelf eraan te denken door deze mooie nieuwjaarskaart ergens neer te zetten waar je ‘m kan blijven zien. Zo maak jij van elke dag in 2018 een feestje!nieuwjaarskaart whatever makes you happy

Bijna hetzelfde, maar ook niet helemaal is deze kaart. Leef het leven van dag tot dag. Maak je geen zorgen over morgen, want je weet niet wat morgen brengt. Uiteindelijk komt het allemaal wel goed, en kun je het beste in het moment, in het hier en nu leven. Dus, ga lekker mindful het nieuwe jaar in en houdt deze fijne nieuwjaarskaart in je achterhoofd.

nieuwjaarskaart dag voor dag

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart