Kindje ziek? Wens de schat maar gauw beterschap!

Als kind zit je vol energie. Het liefst rennen ze de hele dag rond, van het ene avontuur snel door naar het andere. Maar dan ineens slaat het noodlot toe. Een kind wordt ziek. Tsja, soms gebeurt dat. Een griepje zit al gauw in de lucht. nEt Dat betekent op bed liggen, veel drinken en boeken lezen en TV kijken. Dat is even leuk, want wie wil er nu niet een dagje niet naar school, maar het verveelt al gauw. En dan wil een kindje maar een ding…Beter worden! Nu kun jij daar misschien niet meteen voor zorgen, maar je kunt wel een glimlach op het gezicht van de zieke toveren. Hoe? Door de schat beterschap te wensen, natuurlijk! En dat doe je dan met een van onze mooie kaartjes. Kijk maar gauw mee!

Heel veel ijsjes

Bij sommige kinderen moeten de amandelen geknipt worden. En daarvoor brengen ze vaak een nachtje door in het ziekenhuis. Dat is hartstikke spannend, maar gelukkig kun jij de zenuwen wat wegnemen. Met dit lieve kaartje om iemand beterschap te wensen lukt dat vast en zeker. Want als je amandelen eruit zijn, mag je daarna heel veel ijsjes eten…En dat is toch wel een leuk vooruitzicht, nietwaar?beterschap kind met ijsje

Beterschap

Je bent ziek, en dat is niet leuk. Maar met een blik op dit lieve konijn voel jij je al gauw een stuk beter. Een lieve kaart om iemand beterschap mee te wensen of om wat later te sturen, als het ziek zijn al wat langer voorbij is. Dan is het altijd leuk om iemand even te vragen hoe het nu gaat.

beterschap kind konijn

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart