Jouw eigen ontwerp op een kaart? Gebruik onze blanco kaarten!

We hebben een heel groot aanbod aan ontwerpen voor kaartjes. Maar soms zit net datgene wat jij zoekt er niet tussen. Soms wil je een kaartje net een beetje specialer maken. Voor een belangrijke persoon in je leven, of gewoon omdat je het leuk vindt zelf aan het werk te gaan voor een ontwerp. Daarmee maak je een kaartje veel persoonlijker, en het is ook nog eens erg leuk voor de ontvanger. Hoe leuk is het bijvoorbeeld als opa en oma een kaartje ontvangen met een tekening van hun kleinkind erop? Speciaal voor al deze en meer van dit soort gelegenheden hebben wij bij Kaartje2Go blanco kaartjes, waar jij jouw eigen ontwerp op kunt zetten. Hoe leuk is dat? Zo maak je in een mum van tijd de mooiste kaartjes! We lopen je gauw even door de mogelijkheden!

Kies je formaat

Een van de eerste dingen waar je aandacht aan zult besteden tijdens het maken van je ontwerp, is het formaat. Want kies je nu voor rechthoekig, vierkant of langwerpig kaartje? Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden voor je aan je ontwerp begint. Vierkante kaartjes zijn helemaal van nu, een rechthoekig kaartje is wat klassieker. Dus, waar ga jij voor? Met een blanco kaartje kun je elke kant op!

Kies de kleur voor je blanco kaartje

De standaardkleur voor blanco kaartjes is eigenlijk altijd wit. Niet zo gek, want met een witte achtergrond kan je nog alle kanten uit. Blanco betekent immers ook wit of onbeschreven. Als je ontwerp een hele kaart beslaat, maakt de kleur niet heel veel uit. Maar als je ontwerp uit verschillende onderdelen bestaat of uit maar een plaatje, dan kan je ervoor kiezen je kaart een kleurtje te geven. Ga je voor blauw, geel, roze of groen? Let er wel op dat je kaartje leesbaar blijft! Paarse letters op een blauwe achtergrond zijn bijvoorbeeld al gauw niet meer te lezen.

blanco kaartje blauw vierkant dubbel

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart