Foutje gemaakt? Zeg eens ‘sorry’ met een kaartje

Het is lastig om sorry te zeggen. Je moet over je trots en ego heenstappen, en toegeven dat je een fout hebt gemaakt. Misschien had je het niet zo bedoeld, maar het is nu eenmaal wel gebeurd. Maar eng blijft het natuurlijk wel. Toch is het enorm belangrijk om je welwillendheid naar iemand te tonen, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd een op een. Daarvoor kun je ook een kaartje sturen. Zo bied je iemand op een fijne en originele manier je excuses aan.

Zeg het met bloemen

Deze mooie kaart laat op een fijne manier zien dat jij openstaat voor verandering, en dat je jouw fouten hebt in gezien. Het toont de ander dat je inziet dat je diegene gekwetst hebt, maar dat je graag weer toenadering zoekt. Met een mooie, eigen tekst aan de binnenzijde kun je jouw excuses nog wat toelichten. De getekende bloemen, grote letters met ‘sorry’ en gouden details doen de rest.

sorry kaart met bloemen en gouden stippen

sorry met bloemen en gouden stippen

Met chocola komt alles goed

Heb je een kleine woordenwisseling gehad, of iemand per ongeluk toch gekwetst? Probeer het eens bij te leggen met wat humor. Want als jullie weer om elkaar kunnen lachen, komt uiteindelijk alles goed. Leuk is om bij deze kaart ook wat lekkere chocola te sturen, om te laten zien dat je het graag ook echt wil bijleggen.

sorry funny food chocolade grappig humor

”Sorry seems to be the hardest word”

Boyband Blue zong het al. Sorry blijft een van de moeilijkste woorden die er bestaan. Deze kaart maakt er dan ook geen woorden aan vuil, maar speelt in op de emoties. Het gebroken hart maakt duidelijk dat je iemand gekwetst hebt en dat jij je daar bewust van bent. Het geeft echter ook hoop, want je geeft ermee aan dat het je spijt en dat je tot alles bereid bent om de situatie weer te lijmen.

sorry gebroken hart op rood

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart