Een geweldige oppas gehad? Bedank hem of haar met een mooi kaartje!

Soms wil je er graag even tussenuit. Lekker een avondje uit eten met je lief. Of misschien heb je zin om je geluk net iets verder van huis te zoeken. Ben je toe aan een heerlijk weekendje weg van huis en haard. Wanneer je met z’n tweeën bent kun je spontaan tot zo’n besluit overgaan en in de auto stappen. Maar als je kinderen, of huisdieren hebt die je niet een-twee-drie alleen kunt laten, werkt het toch net even anders. Dan moet er een oppas geregeld worden. Dat zorgt misschien voor lichte spanning, want waar ga je zo iemand vinden? Daarom kun jij je geluk ook niet op wanneer de zoektocht ten einde is, en je een leuke en lieve oppas voor je schatten hebt gevonden. Met een gerust hart ga jij dan op reis. En wanneer je terugkomt van je heerlijke mini-vakantie, ben je jouw oppas toch zo dankbaar! Daarom besluit je hem of haar een mooi en lief kaartje te sturen om diegene heel hartelijk te bedanken voor alle goede zorgen. Maak een keuze uit onze ruime selectie en verras jouw oppas met een prachtige kaart! Kijk je gauw mee?

Heel erg bedankt!

Het houdt niet op met de superlatieven op deze kaart, maar dat is dan ook omdat je zo ontzettend blij bent met jouw oppas. En deze kaart geeft op precies de goede manier uitdrukking aan dat gevoel. Hij of zij heeft deze mooie kaart dubbel en dwars verdiend. Voeg voor een beetje meer persoonlijkheid een leuke foto toe van het oppaskindje, of het oppashuisdier. Zo zorg je voor een warm en persoonlijk bedankje. oppas bedankkaart

Bedankt, oppas!

Wanneer je op vakantie gaat, kun je niet altijd je huisdier meenemen, hoe graag je dat ook zou willen. Wat is het dan fijn om te weten dat er goed voor het dier gezorgd wordt. Zo kun je met een gerust hart op vakantie gaan, en helemaal uitgerust en ontspannen thuiskomen. Om daarna lekker te knuffelen met je schat. Wat ben je blij met jouw geweldige oppas, die jouw dier al die tijd verzorgd heeft. Heel erg bedankt!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart