In een dipje? Stuur eens een opbeurende spreukenkaart!

We zitten allemaal wel eens even in een dipje. Relatieproblemen, het gaat even niet goed op werk, je zit gewoon nu even niet zo lekker in je vel. Op dat soort momenten is het af en toe behoorlijk lastig om de zonnige kant van het leven te zien. Achter de wolken schijnt de zon, maar jij ziet momenteel vooral de grijze wolken. Wat dan kan helpen is de hulp van iemand anders. Iemand die jou even weer laat inzien hoe mooi alles kan zijn en dat, hoe erg het nu ook lijkt, alles wel weer goed komt. En je zult zien, je knapt er waarschijnlijk reuze van op. Help iemand ook even door een kleine dip, met een opbeurende spreukenkaart. Want mooie woorden kunnen vele wonden helen, nietwaar?

Blijf positief

Het is af en toe moeilijk, positief blijven. Soms wil je ook gewoon even balen. En daar is niks mis mee, dat mag gewoon, natuurlijk. Maar na een tijdje moet je wel weer aan de slag en kijken wat je van de dag kunt maken. Deze lieve spreukenkaart herinnert je eraan om ook vooral de zonnige kant van het leven te bekijken. Nee, je hoeft de wereld niet door een roze bril te zin, maar een beetje positiviteit is altijd leuk meegenomen. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, toch? Je zult zien dat je er op den duur vrolijker en gelukkiger van wordt. Blij positief, maatje!

spreukenkaart think positive

Vrolijke ananas

Jij weet het misschien nog niet omdat je nog eventjes in een dal zit, maar deze spreukenkaart weet het wel…Het beste moet nog komen! Dus niet getreurd als het even niet zo lekker gaat. Je bent nog jong, en je hebt nog zo veel te bieden in dit leven. Maak er iets moois van, zoals alleen jij dat kan. En dan zul je zien, alles komt wel op zijn pootjes terecht. The best is yet to come!

spreukenkaart vrolijk ananas zomer kaartje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart