Designer Spotlight! Maak kennis met Kelly Breemer!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Kelly Breemer, die met haar vrolijke illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Wie is Kelly Breemer? Kelly is een illustrator uit Nederland. Ze woont en werkt in Utrecht en heeft Illustration Design gestudeerd. Kelly houdt van veel verschillende facetten van illustratie. Zo schildert ze muurschilderingen, is veel bezig met typografie, illustreert en houdt ook veel van animatie. Haar illustraties zijn meteen herkenbaar door hun vrolijke en kleurrijke stijl. Ben je nu echt nieuwsgierig geworden? Dat komt dan heel goed uit, want wij kunnen niet wachten om je wat van Kelly’s werk te laten zien. Kijk je gauw mee?

Dankjewel

Kelly houdt van typografie en dat is goed te zien in deze prachtige kaart, met sierlijk uitgewerkte letters. De mooie letters, kleuren en de illustraties van bloemen lopen moeiteloos in elkaar over en vormen samen een prachtig geheel. Wanneer je deze kaart in je brievenbus of tussen een boeket bloemen vindt springt ‘ie werkelijk meteen in het oog. Eentje om in te lijsten en goed te bewaren. En om gewoon lekker van te genieten, want het blijft een prachtig plaatje.

dank je kelly breemer

Merry Christmas!

Deze vrolijke kaart weet de gezelligheid en de magie van kerst in een beeld meteen goed te vangen. Je denkt meteen aan dagen vol sneeuw en warme chocomelk, en hoort de kerstklokjes haast al klinken…Het zachtgrijs doet meteen denken aan gezellige, koude winterdagen, en ook hier vormen tekst en illustraties samen een kloppend geheel.

kerstkrans met logo

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart