Design Spotlight! Maak kennis met Thyralantijn!

De leuke kaartjes van Kaartje2Go zijn natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Nee, daar zitten vele knappe en creatieve koppen achter. Zo ook Karin van Waesberghe. Zij is de ontwerper achter de leuke, vrolijke en hippe kaartjes van Thyralantijn. Als klein meisje zat ze altijd te doodlen en te tekenen, en dat is nooit meer weggegaan. Gelukkig kun je met leuke doodles nu aardig je brood verdienen. Want leuke kaartjes zijn nu eenmaal hartstikke in! Karin ontwerpt haar kaartjes digitaal of met de hand, waarna ze de ontwerpen na bewerkt in Photoshop. Nieuwsgierig geworden naar haar vrolijke ontwerpen voor vele gelegenheden? Kijk dan maar eens gauw mee naar de kaartjes van Thyralantijn!

Lekker vrolijk

De kaartjes van Thyralantijn zijn vrolijk, speels en hip. En onderstaande kaartjes met motiverende boodschap toveren geheid een glimlach op iemands gezicht. Met hun heldere design en leuke grappige teksten weten deze kaartjes precies de juiste snaar te raken. En dat is een mooie gave! Met zo’n leuk kaartje krijg je zeker wat extra motivatie op je bord en kan je er weer helemaal tegenaan.

thyralantijn kaartje cactus sterkte

thyralantijn

Een felicitatie van Thyralantijn

Een fijne, leuke felicitatiekaart is nooit weg. Daar kun je altijd wel iemand blij mee maken. Ben je nog op zoek naar een leuke verjaardagskaart? Zoek dan niet verder! Dit leuke kaartje van Thyralantijn maakt iedereen blij. Hele fijne verjaardag!

thyralantijn verjaardag 18 handlettering

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart