Dankjewel! Kaarten voor de helpende hand!

Soms hebben we wel eens wat hulp nodig, want ja we kunnen nu eenmaal niet alles alleen. Hulp vragen is lastig, maar hulp krijgen is dan zo ontzettend fijn. We hebben allemaal wel eens iemand uit de brand geholpen, en dat voelt toch goed. Heeft iemand jou nu eens een helpende hand aangereikt? Wat ontzettend fijn! Je bent super dankbaar voor de hulp, maar weet niet zo goed hoe je jouw reddende engel moet bedanken…Wat dacht je van een leuke ‘dankjewel’ kaart? Zo laat je iemand op een bijzondere manier zien hoeveel diegene voor jou betekend heeft. De mooiste kaarten hebben we al voor je uitgezocht. Kijk je gauw mee?

Dankjewel

Deze warme en liefdevolle kaart drukt precies uit hoe dankbaar jij bent, door de mooie krullerige letters en prachtige bloemen illustraties. Ze zijn haast beter dan een echt boeket! Aan de binnenzijde is ruimte voor een mooie foto. Van jou en je weldoener, bijvoorbeeld!

dankjewel dank je met bloemen

Thanks!

Soms hoeft een goede daad van iemand helemaal niet zo groot te zijn, maar heeft het voor jou heel veel betekend. En soms was het best grappig dat je hulp nodig had, want ging het om iets kleins. Maar juist de kleine dingen tellen het hardst. Daarom is het hartstikke leuk om iemand te bedanken met een kaart. Met deze leuke kat bedank je jouw weldoener met een knipoog voor zijn of haar hulp.

dankjewel kat

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart