Cadeau ideeen voor een geslaagde!

Ja, het is zover! De schooltas kan eindelijk aan de vlaggenstok want je bent geslaagd! Hartstikke gefeliciteerd! Het was een lange weg, maar je hebt het toch mooi voor elkaar gekregen. Tijd voor een feestje! En voor cadeau’s, natuurlijk. Maar wat is nu een leuk cadeau voor een geslaagde? Wij helpen je op weg met wat ideeen!

Vroem, vroem!

Dit cadeau is natuurlijk een klassieker. Ook al mag je al beginnen met rijlessen op je zeventiende, deze rijlessen cadeau krijgen als je geslaagd bent is wel echt extra leuk. Zo kan een geslaagde met goede moed op naar de volgende uitdaging. En het leuke hiervan is dat je diegene als hij of zij slaagt voor het rijexamen mooi een kaart van Kaartje2Go kunt sturen. Want daar hebben we er genoeg van!

Around The World

Een geslaagde staat aan het begin van het leven en moet nog van alles en alles ontdekken. Dan is het ontzettend leuk om iemand een stedentrip of andersoortige mooie reis cadeau te geven. Zo kunnen ze met een ouder, alleen of met vrienden een ander stukje van de wereld leren kennen en meteen wat andere cultuur opsnuiven. Hartstikke leuk en inspirerend, en een stukje verrijking van de geest. Zo’n reis zullen ze zich jaren later nog goed herinneren en zal voor altijd bij hen blijven.

stedentrip geslaagde

Voetbal, musical, roept u maar!

Een ervaring is altijd een leuk cadeau voor iemand die net geslaagd is. Tuurlijk, een camera of laptop doet ook wonderen, maar iemand iets leuks laten beleven is toch wel heel speciaal. Misschien is er binnenkort een belangrijke wedstrijd van het favoriete team van de geslaagde of is je geslaagde een groot musicalfan, maar is het er nooit van gekomen om eens een keer naar een grote musical te gaan. Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om diegene te verrassen met een bos bloemen en kaartjes (of een tegoedbon naar keuze daarvoor. Makkelijk bij ons te maken) voor een wedstrijd of theatervoorstelling. Misschien vindt hij of zij stand-up comedy of cabaret ook wel heel leuk. Altijd lachen, toch?

geslaagde cadeau musical

Of een ander cadeau?

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je kunt doen of geven, maar dat licht aan de persoon aan wie je het geeft. Je zou ook kunnen denken aan een high-tea of een dagje spa, of misschien zoiets bijzonders als parachutespringen of bungeejumpen. Wat je bedenkt, denk er goed over na en kies iets uit wat past bij de geslaagde. Hij of zij is je waarschijnlijk eeuwig dankbaar en zal je cadeau nooit meer vergeten.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart