Bedank voor het helpen klussen!

Het was een flinke verbouwing, maar gelukkig zit het er inmiddels op. Je kamer, huis of tuin heeft een geweldige make-over gehad en ziet er weer picobello uit. Trots laat je het resultaat van je harde werk aan iedereen zin. Je Instagram en Facebook staan er zelfs vol mee! Hartstikke leuk, maar vergeet niet om de mensen die je hebben geholpen even te bedanken voor hun inzet. Want zonder hen had je die klus echt niet zo snel en zo mooi geklaard. Maar hoe ga je dat nu op een leuke manier aanpakken? Nou, door een bedankkaartje voor het helpen klussen te sturen, natuurlijk! We hebben alvast een paar leuke kaartjes voor je uitgezocht. Kijk je gauw mee?

Bedankt voor je hulp!

Bedank je stoere en handige hulpjes van harte met dit leuke klusboeket. Het klusmateriaal ruikt misschien niet zo lekker als bloemen en is een stuk zwaarder, maar wel heel toepasselijk.  Heel erg bedankt voor je hulp!helpen klussen

Een persoonlijk bedankje

Je hebt vast een aantal leuke foto’s gemaakt tijdens het verbouwen. Zo kun je mooi aan anderen laten zien hoe veel er veranderd is. Mooi, want dan zitten er vast ook wat leuke foto’s van je klussers tussen! Die kun je dan mooi gebruiken voor een persoonlijke kaart om ze te bedanken voor het helpen klussen. Kies de leukste, gekste of grappigste foto uit en je bent klaar! Bedankt voor je hulp!

helpen klussen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart