Alvast wat leuke kaarten voor vaderdag!

Moederdag is nog maar net geweest, lijkt het, of vaderdag komt alweer met rasse schreden dichterbij. Een datum om in je agenda te zetten, zodat je op tijd een kaartje kan sturen. bij Kaartje2Go hebben we een heleboel superleuke kaarten voor vaderdag. Een paar daarvan laten we je hier zien, want we snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Zo kun je alvast een beetje rondneuzen en een kaart uitzoeken die je echt leuk vindt. En dan niet tot het allerlaatste moment wachten om ‘m te versturen, he?

Vader kaart voor vaderdag

Wie herinnert zich niet die iconische scene uit Star Wars: The Empire Strikes Back? De meeste vaders zullen ‘m zich zeker herinneren. Hoe leuk is het dan om die scene een klein beetje op de hak te nemen met deze leuke kaart? Want dat je vader je vader is wist je waarschijnlijk al. Maar deze kaart tovert zeker een glimlach op zijn gezicht én geeft ‘m de kans om even zijn beste Darth Vader impressie te showen. En daar maak je hem vast en zeker heel blij mee!

vaderdag kaart darth vader

What about it, Daddy Cool?

Je vader is sowieso de coolste vent op aarde, dus dat mag je hem best laten weten. En dat doe je met deze leuke vrolijke kaart. Je moet niet gek opkijken als ‘ie zachtjes begint te zingen, want Daddy Cool was een monsterhit van popgroep Boney M. Laad de hit van Boney M dus maar uit de speakers knallen om lekker mee te zingen en er een mooi feestje van te maken. Jouw vader is cooler dan Daddy Cool. Maar zeker ook wel een beetje ‘crazy like a fool…’

vaderdag kaart daddy cool

Een Daredevil is je pa!

Popreferenties blijven gewoon altijd leuk, en zeker als het referenties zijn naar superhelden. Want, eh, die vind toch iedereen gewoon mega cool? Als er iemand is die zo’n referentie kan waarderen, is het je vader wel. Helemaal omdat het hier om Daredevil gaat. Stuur deze leuke, maar ook lieve kaart naar je vader om hem te laten weten dat hij voor jou een echte superheld is. Een echte Daredevil!

vaderdag kaart daredevil

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart